Любопитни факти за оралния секс

Той може да предпази от прееклампсия при бременните
27 дек 2015 23:00,
34
Любопитни факти за оралния секс
Снимка: Reuters, архив

Оралният секс днес се обсъжда свободно в списания, филми, телевизионни предавания като част от здравословната интимна връзка. Въпреки това има много неща, свързани с него, които сексуално активните хора е полезно да знаят, преди да се пристъпи към фелацио или кунилингус. Ето някои факти, които разсейват дезинформацията около оралния секс...

1. Мъжете практикуват толкова орален секс, колкото и получават, особено по-възрастните
 
От данни на проучване, поместено на страниците на The Journal of Sexual Medicine, става ясно, че едва 55% от мъжете между 20 и 24 години признават, че са практикували орален секс на своята партньорка през изминалата година. За сравнение, при жените този процент е 75.
 
При възрастовата група 30 – 39 години 69% от мъжете признават, че са изпълнявали кунилингус в сравнение с 59% от жените, които споделят, че правят фелацио на своята половинка.
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
11 преди 8 години
Авторката явно го прави като другата авторка - не споменавам имена, за да не се припознае някой изтривач на резултатите от темите за оралния секс.
10
0
 
4
 
! Отговори
китайска мъдрост преди 8 години
Добрият пияч започва с бира, а добрият е....ач с кунилингус!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алоуууу, какво стана с любовта, нежността, прегръдките, целувките и усмихнатите погледи между мъж и жена? Къде потънахте, бе хора? Мечтаете за едно, а правите обратното и бавно и стабилно психясвате и докато забравите, че сте човешки същества, а не роби.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Мъжете практикуват толкова орален секс, колкото и получават" е кво да чета на долу....
7
2
 
21
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Принципно статията е наистина кретенска за такъв сайт,но с коментара на бат Минку,перфектно започва работния ден.Четеш,четеш и в един момент ме напушва таъкв смях,че се чудя как да се сдържа та другите в офиса да си мислят ,че работя................
6
2
 
16
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
хахахаха коментарите са на ниво, на бат ни Минко както винаги му е най-гоУем... коментара, велик, велик, от сутринта ми започва добре денят! :)
5
2
 
20
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Минко е елементарен и само снижава нивото на сайта.Аз започнах да се чудя къде е редовният коментатор, който си беше избрал за ник Гошо ***. Не беше злобен, нито вулгарен, а коментарите му бяха много на място и често пъти - развеселяващи.
4
3
 
15
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Минко, къде си батка?
3
4
 
28
 
! Отговори
МАНГАЛИЗАТОРА преди 8 години
СЕКС СТАТИЯ БЕЗ БАТ Мункуту е все едно мацка без цици.. , нема откъде да започнеш.
2
4
 
34
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
Не искам коментари от онази с тиретата ----- искам Минко, той ме развеселява! Но сега са празници, кой знае колко му е пълен графика....
1
1
 
6
 
! Отговори
Марсел Минет преди 8 години
Мннн друс друс, страшен вкус.