Сияйна кожа през пролетта? Ето как

Сънят е основен фактор
25 май 2016 22:51,
2
Сияйна кожа през пролетта? Ето как
Източник: Reuters, архив

С идването на пролетта захвърляме зимните палта и обувки, а на тяхно място приготвяме пролетното по-леко облекло. Друго важно нещо, за което следва да се погрижим през този сезон, е кожата ни. Промяната във времето навън променя и нейните нужди. Ето какво е важно през този период, за да засияе кожата...

 
1. Да си набавим достатъчно сън
 
Адекватното време, отделено за сън, е от особена важност. Спането по-малко от 7 часа на нощ може да има неблагоприятни последици както върху здравето, така и върху кожата. За целта е препоръчително да изградим режим за лягане и да се придържаме към него. 
 
2. Да пием вода
 
Консумацията на достатъчно количество вода поддържа организма хидратиран, което се отразява изключително благоприятно и на кожата. В допълнение на това водата подпомага и транспортирането на необходимите хранителни вещества в различните области на организма, като по този начин се поддържа здравето и енергията му.
 
3. Хранителни добавки
 
Безспорна истина е, че красотата започва отвътре, а от основно значение е осигуряването на адекватното количество от основните витамини и минерали, необходими за здравето и красотата. Бихме могли да приемаме мултивитамини например.
 
4. Да ревизираме грима
 
Какво по-добро време от пролетта за почистване и несесера с гримовете. Следва добре да ги огледаме, за да установим кои в действителност използваме, и кои са онези, които сме закупили импулсивно и не се употребяват. 
 
Препоръчително е да употребяваме продукти, за които знаем, че работят и съответно употребата им би имала най-добър ефект върху кожата и външния вид като цяло. 
 
В допълнение, времето става все по-благоприятно за излети в природата и разходки на открито. Този тип занимания със сигурност биха се отразили добре както на здравето, така и на външния вид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направи си сам такава мацка, купуваш черна вакса и мажеш жената докато спи
1
0
 
3
 
! Отговори
мераклия преди 7 години
наякой знае ли телефона на мацката от снимката