Как да стопим любовните дръжки?

С малко упражнения и повечко плам
1 юли 2016 21:25,
5
Как да стопим любовните дръжки?
Снимка: flickr
Излишните мазнини от двете страни на талията, познати още като „любовни дръжки“, са трудни за премахване. Основното, което следва да имаме наум, е, че всяко упражнение, при което се натоварва тялото отстрани, работи за коремните мускули и изгаря натрупаните мазнини от двете страни на торса. 
 
Включването и на движения, които натоварват горните и долните коремни мускули, по-ефективно извайва цялата талия. Предлагаме няколко упражнения, които стопяват излишните мазнини в тази област…
 
Упражнение № 1
 
Коленичи се с лявото коляно, като десният крак е поставен отпред на пода, като кракът образува 90-градусов ъгъл. Коремните мускули се държат стегнати, а гърбът се изправя. С дясната ръка държим един дъмбел, ръката се изтяга надясно, след което се свива на 90-градусов ъгъл с юмрук във въздуха. 
 
След това ръката се разтяга напред във въздуха, докато тялото се свива надолу на наляво. Пръстите на лявата ръка докосват земята. Следва повдигане на торса и заемане на начална позиция. Изпълняват се три серии на упражнението от всяка страна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И любимия де ша те фаща
3
1
 
6
 
! Отговори
Шопкиня преди 7 години
Ми ако любовнико нече да ги топим?!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
глупости!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости на търкалета. Паласките са част от коремните тлъстини, които НЕ СЕ премахват със специални упражнения. Диета и спорт - предимно бягане.