Двойната брадичка е отстраним проблем

Става и без отслабване
29 юли 2016 22:45, Eкип на Puls.bg
0
Двойната брадичка е отстраним проблем
Източник: Reuters
Ех, тази проклета двойна брадичка! Няма как да не забележим намека за появяването й на снимки или в огледалото. А сега забелязваме, че въртим главата и врата си във всякакви невероятни положения в усилието си да избегнем неприятната за гледане двойна брадичка. Красивият профил неминуемо зависи от контурът на брадичката и стегнатата кожа. Промените в тялото и кожата обаче са неминуеми и неизбежни с напредване на годините.
 
Добрата новина е, че с помощта на естетичните процедури може да се редуцира пълнотата в областта на шията и да се отстранят двойната брадичка и отпуснатостта на шията. 
 
Какво всъщност представлява контурната пластика на шия и брадичка?
 
Това са процедури, чрез които се премахва излишната масна тъкан, изпъва на кожата, използват се филъри,  като по този начин се създава по-стегната и  по-гладка кожа и по-изтънчен външен вид на шията и брадичката.
 
Дори и без да се правят каквито и да било други промени на лицето, подобряването на дебелата, набръчкана или увиснала кожа на врата може драстично да подобри външния вид на човек, което допринася  пациентът на изглежда години по-млад и дори създава впечатление за намаляване на телесните килограми. Тези процедури също така може да помогнат за възстановяване на баланса на чертите на лицето като осигуряват по-добре изразена линия на челюстта, която „рамкира“ останалата част на лицето.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: двойна брадичка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари