Съботен бис: Жана е на дъното - бис! Ася е дебела - бис!

А плеймейтките си знаят едно - "моцарелките"
22 окт 2016 18:06, Александър Попов
21

Жана има нужда от помощ, но не по телевизията. Кадър: Нова тв

Тази седмица бисът ще е по-различен, защото последните дни показаха отново, че има нещо сбъркано в шоубизнеса ни.

Поп певицата Жана Бергендорф призна в разговор с Емануела, че води борба с наркотиците и не е вземала кокаин откакто е влязла във VIP Brother. В шоуто тя видимо сменя често настроенията, занемари се и стигна до момента Големият брат да изрече присъдата: "Дебела си!". Този "комплимент" тя прие едва ли не с радост, както и обещанието, че ще я вкарат отново в роклите й, с които влязла.

Едва ли за някого е тайна, че Жана влезе в шоуто да изчисти имиджа си, който пострада през последните две години с няколко ареста, катастрофа и дрога. Музиката остана на заден план за сметка на скандалите. Парите, които е получила като хонорар също сигурно са важни. Но в крайна сметка тя се превърна в парадна мечка за шоуто. Жертвата, която видите ли ще бъде спасена, ще бъде вталена, а от наркотиците няма да остане и спомен. Има едно голямо НО. Жана не е жертва, а има нужда от помощ. Но не по телевизията, а от специализирана. Показвайки ни я как яде посред нощ, всяка нова паласка по тялото й, болките й в бъбреците с нищо не й се помага.

"Не съм взимала наркотици от както влязох във формата. Тук съм, за да си почина. Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина. И бъбреците ме болят от това нещо – сигурна съм, защото то те разрушава", призна Бергендорф.

Този епизод от шоуто сигурно е добър и неочакван PR, но с нищо няма да подобри състоянието на певицата. Защото Емануела не е специалист. Защото каквото и Жана да направи в бъдеще ще си ходи с етикета - наркоманка. Както вече й го лепна и Ирина Тенчева. И като допълнение ще се припомня наднорменото й тегло, невчесаната й коса и дните без душ.

Кому е нужно да се срива един човек, независимо от грешките му? Видимо Жана трудно се справя сама, след като е приела да участва във VIP Brother. Или пък няма кой да й помогне? Независимо от отговорите - тя е голям човек и ще си носи последствията от новия си имидж. Всъщност въпросът е заслужават ли си каквито и да е пари, за да следи драгия телевизионен зрител падението ти? 

Плеймейтката Ася Капчикова също е на мушката на тема тегло, само че в конкурентното риалити - "Фермата". Някогашната добре оформена фигура, с която стана Мис Плеймейт, вече е в миналото. За радост на публиката тя е заприличала на добре нахранена мома, чийто сексапил е съсредоточен в бузите й. Иван и Андрей явно обаче са по-лоши от Брата, тъй като не я слагат на диета. За радост, поне тя не прекалява с храната, за да замести наркотичния глад.

Калина Паскалева пък разкри в интервю за смъртта на баща си и в какви отношения е с бившето му семейство. "Минаха десет години от смъртта на татко, но много ми липсва и го сънувам все по-често. Дори ми се е искало да му се обадя, да му споделя неща, които ми се случват. Той изпитваше голяма любов към майка и мен. Боготвореше ни. Шест месеца преди да си отиде от този свят, той е знаел, че е болен от рак на простата, но го е криел. Не е искал да се притесняваме", разказва писателката, като от списание Love style пишат - със сълзи на очи.

Калина допълва, че не познава предишното му семейство и първата му жена. "Говорила съм с близки роднини и те са ми казвали, че първата жена на баща ми трудно е приела факта, че той има друго семейство, което много обича. Но тук ще кажа, че не майка ми е причината за техния развод. Носят се слухове, че бившата му съпруга след като не е успяла да се примири, е правила магии, включително и за смърт. Аз самата не вярвам в магии, но винаги имам едно наум", споделя още Паскалева.

Наистина лична история с тежки моменти, а смъртта на близък преживява всеки един от нас. Това, което ни втрещи обаче е фотосесията към тази лична драма. Защо я разказваш на фона на снимки като за сп. Playboy? В драмата ли да се съсредоточиш, в еротиката ли? Уж Калина го играе PR специалист, страда за баща си, а в същото време се е разкрачила предизвикателно (виж галерията). Но пак ще се задоволим с оправданието - български шоубизнес.

На еротиката за седмичния миг слава разчита и Моника Валериева. Тя си навря силикона в очите ни в кадър с делфини. Пак нещо недоизмислено - ваканция в Бали, сигурно има и любим човек, делфини и накрая пак опираме до "моцарелките". Двигателната сила на известните с известността си. Иначе наричат себе си модели, но на модния подиум ги няма, в модните списания ги няма. Единствено в социалните мрежи, където е важно 90% процента от площта на силикона да е на показ. Или иначе казано - български шоубизнес...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бочко ега ви управлява доживот ***, да си карате жигулите с 200 по цариградско, да си серете по трамваите и да си хвърляте праз лука през балкона!!!
10
2
 
6
 
! Отговори
бай хуй преди 7 години
искам да си боцна на джуките таквиз неща, като на гуцето на първата снимка, ама ми е притеснено, като ям чорба, няма ли през дупките да цвъка течност?
9
2
 
4
 
! Отговори
добре преди 7 години
Няма да съм лошо момче и ще се примиря
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Жанчето й се е изпържил мозъка от тази кока! Толкова е куха!Т'ва е...
7
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен, снимка 6 е фотошоп. Оригиналът е заменен с делфини. :)
6
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с тия ку(р)мпаньомки, бе! Саше, на теб от тия грозотии става ли ти, бе! Или, казваш, и от шепата ми става. Еб*ати!
5
1
 
21
 
! Отговори
Сю преди 7 години
аман от глупости.
4
8
 
20
 
! Отговори
... преди 7 години
Колко жалко, че българинът не разбира иронията масово...съдейки по глупавите коментари :):)
3
4
 
49
 
! Отговори
тррт преди 7 години
Отърване няма от бг телевизиите. Като не ги гледам, ми ги цитират в нета. Новините на днеска беге са им- какво давали по нователевизия. Ако ме интересува какво дават- ще я пусна. От три години нователевизия и една секунда не е пускана. Не знам що толкоз държите да информирате аудиторията за миризливата тиня нователевизия.
2
2
 
44
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Стига сте писали за тези ***!
1
15
 
33
 
! Отговори
ко? не! преди 7 години
За Жана и премеждията й в биг брадър - всяко чудо за три дни. Никой няма да й лепне прякор НАРКОМАНКА, нито ще си спомняме ,че преди три дни е била дебела и неумита. Ася Капчикова си е ОК. ЗА МОНИКА И КАЛИНКА КВО ДА КОМЕНТИРАМ - ПОРЕДНИТЕ УРВИ...