Полезни храни за зимна диета

Хапвайте папая и слънчогледови семки
11 яну 2017 13:30, Михаела Лазарова
4
Полезни храни за зимна диета
Снимка: freeimages

През цялата година тялото ни се нуждае от витамини, минерали, протеини. Тези хранителни вещества ни помагат да поддържаме добро здраве и фигура. Въпреки зимата да не е най-подходящото време за спазване на диети, много дами именно тогава избират да редуцират килограмите си.

Кои храни, освен яйца, лук, зелени листни зеленчуци и ябълки е важно да добавим към диетата си?

Помело

Този цитрусов плод има хилядолетна история. Смята се за предшественик на грейпфрута. Богат е на антиоксиданти, за които се смята, че намаляват разпространението на раковите клетки. Помелото е богато и на калий и фолиева киселина. Като всеки цитрусов плод, така и то е подходящо за вашите диетични режими на хранене.

Слънчогледови семки

Чудесни за вашата диета, лесно преносими са, вкусни и подходящи за междинните хранения.. Само шепа слънчогледови семки може да помогне за потискането на апетита. Консумацията им ще достави на организма ви добри количества магнезий, селен и витамин E, който е мощен антиоксидант.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Маке-ариец преди 7 години
Зимна е диетата за Панелистанците.Аз днес си откъснах папаята от градината, помелото и него. Изскубах и един сапарот (за *** ще поясня, че това значи ананас на Тайландски Македонски). Семки има в 7/11, ама днес беше голяма жега и ми домързя...Тахза макендоците-арийци 32 градуса, талее (пак за *** - това значи море), мацки и количка с ром, а за *** студ, лед и пластмасови плодове...
2
2
 
1
 
! Отговори
Citruscho преди 7 години
Tova na snimkata ne e e pomelo a papaya
1
7
 
8
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Пълни глупости. Полезните храни са тези,които са отгледани там,където човек се е родил и развил