Диета и хранене – на ход са Везните

Внимавайте с шоколада, но пък на воля яжте плодове
22 мар 2017 11:23, Михаела Лазарова
0
Диета и хранене – на ход са Везните
Снимка: freeimages

Храненето за родените под знака на зодия Везни е истински празник, дори когато не ядат много. Предпочитат да имат малки порции от всичко – салата, предястие, основно ястие и десерт, последвани от хубаво вино или друга тяхна любима напитка.

Везните често са зависими от шоколада и сладкишите. За тях е важно храната на масата да изглежда добре, да има приятна атмосфера, така че да се чувстват максимално комфортно, за да се насладят на вкуса. Ако искат да бъдат в добра форма и здраве, добре е да намалят консумацията на сладки лакомства.

Нека добавят към менюто си повече ябълки, круши, авокадо, банани, къпини, череши, грах, спанак, домати, ечемик, царевица, овес, кимион, карамфил, копър, мента, индийско орехче, магданоз.

Тъй като пролетта официално настъпи и е време за леко прочистване на организма, предлагаме ви 3-дневен хранителен план. Той ще ви осигури всички необходими витамини, минерали, протеини, но може да бъде началото и на една здравословна диета за редуциране на телесното тегло.

Препоръчително е да не овкусявате храната със сол или ползвайте малко количество хималайска. Подслаждайте напитките със стевия или малко мед.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари