Пловдив очарова сина на Никълъс Кейдж, препоръча го

Градът е скрито съкровище, написа Уестън в социалните мрежи
Обновена: 27 апр 2017 10:09 | 27 апр 2017 10:00,
39
Пловдив очарова сина на Никълъс Кейдж, препоръча го
Снимка: Монитор

Най-големият син на Никълъс Кейдж – Уестън, предприе пътуване до Пловдив заедно с приятелката си, след като холивудската звезда се завърна по спешност в Лос Анджелис. Племенникът на легендарния режисьор Франсис Форд Копола получи травма на крака, докато беше в София за снимките на най-новия филм с негово участие - "Код: 211".

Инцидентът принуди екипа на лентата да преустанови за известно време работата на терен, а вместо да отпътува към Щатите заедно с баща си, Кейдж-младши остана в България. Причината за това най-вероятно е, че 27-годишният младеж, който също участва във филма, трябва да е на разположение, ако се наложи да продължи снимките преди оздравяването на звездата от "Лице назаем".

"Българският град Пловдив е скрито съкровище на невлияещата се от времето древност. Но е прекалено непознат за останалата част от света, въпреки факта, че датира от преди осем хиляди години и предишното му име е Филипополис. Препоръчваме ви да се потопите в духа на това място, което никога няма да забравите. Почти тревожно е колко подценявано е то. Нека обърнем на тази тера инкогнита (непозната земя – б.а.) малко внимание", написа Уестън в социалните мрежи, а сред забележителностите, които направиха силно впечатление на актьора, е Античният театър.

Междувременно все още не е ясно колко време ще отнеме възстановяването на Никълъс Кейдж, но според информация на wradio.com.co звездата трябва да се върне в България, за да продължи работата си по трилъра след две седмици. В понеделник той бе приет във Военномедицинска академия със счупен глезен.

Актьорът е прегледан и му е оказана първа помощ във ВМА, пише "Монитор". Екипът на Кейдж е отказал да му бъде извършена операция на крака у нас, заради което той е отлетял за Съединените щати. Вероятно отказът е свързан със застраховка, каквато обикновено звездите имат, предполагат докторите.

В "Код: 211" Кейдж облича униформата на добро ченге през 80-те, което се опитва да осуети банков обир. В кожата на водача на престъпната група пък ще скочи Уестън. В режисираната от Йорк Шакълтън лента с участие се разписват още Майкъл Белисарио, Ори Пфефър, както и певицата с албански корени Блеона. Българска следа във филма ще оставят актьорите Атанас Сребрев, Павел Владимиров, Велизар Бинев, който ще се превъплъти в мениджъра на ограбената банка, и др. Според първоначалните очаквания работата по продукцията трябваше да отнеме около три месеца. Премиерата беше заложена за края на 2017 г., но най-вероятно травмата на Кейдж ще забави излизането на филма на големия екран. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: ПловдивНикълъс Кейдж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
алоха преди 6 години
кой кого е препоръчал от заглавието не става ясно. По написаното следва че Пловдив е препоръчал сина на Николас Кейдж
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заведете го на мач между Ботевъ (Сопот) и Доко (Кюстендил) и ще му мине..
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скрито съркровище е доста силно казано! Но раьграбен бустан и мутирали индивиди в огромна степен - по правилно!
21
0
 
10
 
! Отговори
посмях се - мерси преди 6 години
"Вероятно отказът е свързан със застраховка, каквато обикновено звездите имат, предполагат докторите"за други причини и аз не се сещам...
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да, за нивото на образованието пак сме виновни ние - всяка година се сменят учебници и програми, за да може друг приближен до властта да си прибере едни парички за авторство и печат.
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не ни е принуждавал. Сами го направихме. За земеделието - за да угодим на първата вълна "демократи" с идиотска реституция, за икономиката - за да угодим на червените куфарчета. А ние подскачахме по площадите като стадо, щото така ни казваха. Как никой не принуди друга страна от бившия соцлагер да направи каквото и да е неизгодно за нея? Виновни сме САМО НИЕ. Всички до един.
18
9
 
7
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Много е лесно да слагаш бързо минуси.За това че сме си виновни ние толкова години да си избираме крадливи и продажни управници спор няма .Но никой не отговори, фактите които днес са налице - това което се промени в България - това което изтъкнах по долу - ЛЪЖА ЛИ Е?Кой ни принуди да си затворим електроцентралите и да купуваме скъпо гориво сега - да си унищожим икономиката - за да внасяме плодове и зеленчуци и всичко друго от вън.КОЙ.
17
5
 
5
 
! Отговори
Българка преди 6 години
До г-н СтанойАко е лъжа - моля обосновете се.Нека не намесваме партии -ЕС-Русия-САЩ.Фактите които изтъкнах има ли нещо което да не отговаря на действителността.
16
0
 
16
 
! Отговори
до Българка преди 6 години
За всичко това сме виновни само и единствено НИЕ. Ние с глупавите си лични и групови решения, ние с бездействието и мълчанието си. Ербап сме само тук. Затова животът ни е такъв и НЯМА да се оправи докато ние не започнем да се държим като грамотни, модерни, разумни и пълнолетни във всяко отношение индивиди, а не като тъпо стадо, което много знае, ама иначе търпи.
15
5
 
4
 
! Отговори
Българка преди 6 години
ДО Г-Н СТАНОЙСтаной,със сигурност по онова време на СОЦА сте бил комунист.Аз никога не съм членувала в партии.Бих членувала там където онова което искам да се случи в България и нейния народ може да се направи а не само да се обещава.Но да оставим това настрана.Искам да ви попитам само - това което аз изредих по отношение на икономиката -образованието - децата - престъпността - беззаконието -стандарта на живот в България за толкова години демократичен път - ЛЪЖА ЛИ Е.
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На "унизения народ" никой не му е виновен. Стадото си гласува за едни и същи престъпни муцуни, навива се мълчаливо на всякакви гаври от неговите си избраници, яде с охота *** и най-обича да щрака с пръсти и да мята гюбеци на разголени тъпачки. За това не е виновен ЕС, който по никакъв начин не е имал кофти влияние върху никой друг източноевропейски народ. Не се правете на жертви на никого, освен на себе си и бездействието си.
13
7
 
12
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Вместо европейски стандарт на живот имаме един унизен народ живеещ на ръба на оцеляването.Държавата ни няма армия -няма как да се защити и следва да разчита на благоволението от вън.Това което ни даде ЕС - Е ЧЕ ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ ДА СЕ ДВИЖИМ СВОБОДНО - ВСИЧКО ДРУГО Е УНИЩОЖЕНИЕ НА СТРАНАТА.ИЗГУБИХМЕ СИ НАЦИОНАЛНАТА ИДЕНТИЧНОСТ И МОЖЕ БИ ТОВА Е ЦЕЛТА НА НАШИТЕ НОВИ "ПРИЯТЕЛИ"
12
7
 
15
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Какво друго ни донесе ЕС - СЪСИПАНА ИКОНОМИКА - няма земеделие -няма животновъдство -няма лека няма тежка промишленост.Има дребни частни и едри монополи които се облажиха от прехода и заграбиха страната.Нямаме истински управници които да защитават интересите на България а имаме едни лакей които за едното потупване по рамото са готови всичко да продадат - дори и собствената си страна и народ.
11
5
 
11
 
! Отговори
Shop преди 6 години
Корекция, колега: България не се управлява от "шопите", а от придошли селяни, настанили се "на центъра" на жълтите павета.Вас селинджърите все шопите са ви в устата.
10
10
 
8
 
! Отговори
Българка преди 6 години
Не е ли факт че от както сме в ЕС България няма образование,смяна на учебници - заличаване на историята-безконтролни ученици - насилие между тях дори и в началните курсове - маски и оръжие -никаква дисциплина и никакъв респект към учителя.Бият учителите -бият спешната помощ - докторите -на кръстовища -по домовете - грабят и изнасилват - ПЪЛНА АНАРХИЯ В ОБЩЕСТВОТО В ДЪРЖАВАТА.И всичко това - по образец на западноевропейците и американците.Управляващите грабят като за последно защото няма съд и пр
9
1
 
4
 
! Отговори
супърмен блекметалис преди 6 години
Уестън беше вокал на блекметъл бандата Eyes of Noctum, сега е вокал на Arsh Anubis. Самият Никълъс е болен дет и блекметъл фен. Майката на Уестън е голяма красавица и след като се разведе с Никълъс се омъжи за Шаграт от Dimmu Borgir.
8
13
 
8
 
! Отговори
Men преди 6 години
До ШопСъгласен съм, софия е най-прекрасната клоака на света!
7
6
 
12
 
! Отговори
До Станой от Ахелой преди 6 години
Това не е паметник на Альоша!Просто така са го нарекли пловдивчани при построяването му!За твое сведение,дето не си излизал от люлинската си панелка,в центъра на Берлин има паметник на Съветската армия и никой не реве!Лошо е да си по-голям католик от папата!
6
1
 
14
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
София е по-хубава. освен това тука се намира най-високата планина на всички земни кълбета - Витоша.
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До неанонименАйде стига с провинциалната злоба. Няма по-грозно и отблъскващо нещо от нея.Роден съм в София и си я обичам, въпреки че тук вече не става за живот - мърсотия, пренаселване, презастрояване и т.н. Обичам и Пловдив, който е един много класен, древен и приветлив град.С тия глупости за шопи, делиорманци, майни, помаци и т.н. само се делим безпричинно и ставаме все по-слаби и глупави. Не бива, българи сме всички и рано или късно нещата тук ще почнат да се оправят. Стига оплакване.