Състоянието на краката подсказва за здравословни проблеми

Миризливите крака обикновено се наблюдават при кожни инфекции
19 май 2017 16:30, Михаела Лазарова
2
Състоянието на краката подсказва за здравословни проблеми
Снимка: freeimages

Състоянието на краката може да подсказва за вашето вътрешно здраве. От значение е дали краката ви са студени, окосмени или не, както и това дали изпитвате определени болки, схващания или проблеми с инервацията.
За какви здравословни проблеми могат да подсказват вашите крака?

Липса на окосмяване

Прекаленото окосмяване при жените обикновено се дължи на хормонални проблеми. Но ако окосмяване по краката ви липсва или е прекалено оскъдно, това може да подсказва за влошена циркулация на кръвта.

Студени крака

Студените крака са характерни за намалена функция на щитовидната жлеза, анемия, затруднено кръвообращение.

Подути крака с големи раздразнени лезии

Подуването в долната част на краката обикновено се дължи на задръжка на течности в тялото. Но ако е придружено с големи червени лезии, това може да е сигнал, че страдате от подагра. Със сигурност ще знаете, ако и палецът на крака ви е подут и силно болезнен. Подаграта се причинява от високи нива на пикочна киселина в кръвта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
До АнонименРедовните виновни в днес.бг са ГМО, ГЕРБ, комунистите, американците и руснаците. Ти на случаен принцил ли си избра ГМО? Щото по принцип ГМО е всяко култивирано с определена цел нещо. Като 90% от зеленчуковите видове, 99% от плодовете. Генно инженерство вече е друго, но вие не го разбирате и хал хабер си нямате къде и кога се ползва.Между другото ориз "ГМО" има 2-3 пъти по-големи количества на няколко витамина от класическия. Нормално, щото нали е култивиран с цел да стане по-добър.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГМО храната променя целия организъм.