Картофи, череши... 10 храни за повече красота и младост

Храненето е в основата на това да се чувстваме добре
19 юни 2017 08:45, Михаела Лазарова
0
Картофи, череши... 10 храни за повече красота и младост
Снимка: pixabay

Всички ние знаем, че храненето е в основата на това да се чувстваме добре, да изглеждаме привлекателни. Консумацията на свежи продукти играе жизненоважна роля не само за поддържането на добро здраве, но и за състоянието на кожата ни.

Когато искаме да се погрижим кожата ни да получава всичко необходимо, от което се нуждае, важно е да се обърнем към определен списък храни. Следващите, които споделяме с вас, са на разположение през целия летен сезон, някои и през останалата част от годината.

Картофи 

За да се отървете от тъмната кожа в областта на подмишниците, шията, лактите, колената, от пигментните петна, вземете няколко парчета суров картоф, разтъркайте го върху проблемното място (може да го смелите предварително и да го поставите с помощта на марля). След 10 минути може да изплакнете с хладка вода. Картофите имат леки киселинни свойства, които действат като избелващо средство.

Череши 

Черешите, освен че са много вкусни, съдържат по-висока концентрация на антиоксиданти от всеки друг плод, като спомагат за борбата със свободните радикали и по този начин забавят процеса на стареене.

Подарете повече здраве на кожата си. Повече вижте в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари