Проф. Мермерски: Зареждайте тялото, зимата иде!

Купете си прополис, мажете венците, езика и устната кухина
Обновена: 15 авг 2017 10:30 | 15 авг 2017 09:23,
20

Можем ли да се излекуваме с билки и да подсилим организма си за предстоящите есен и зима? Според проф. Христо Мермерски отговорът е твърдо "да".

"Сега е времето за зареждане на организма и подготовката му за зимата. Всички плодове и зеленчуци са в най-добро състояние, като изключим гръцките дини", посъветва проф. Мермерски в студиото на Bulgaria ON AIR.

По думите му първо трябва да си купим прополисова тинктура и с клечка за уши да намажем венците, езика и устната кухина, тъй като прополисът унищожава бактериите и вирусите.

"Трябва да изградите силна имунна система. Сутрин като станем, вместо да закусим банички вземаме два узрели домата, които осигуряват витамин А и витамин C", посочи проф. Мермерски и препоръча консумацията на зехтин върджин за дълголетие.

За пречистване на кръвоносните съдове той препоръча изпиването сутрин на чаша вода с лъжица ябълков оцет и лъжица полифлорен мед. Гостът в "България сутрин" подчерта, че плодовете и зеленчуците трябва да се консумират в сурово (необработено) състояние.

"За стомаха ще пиете 20-30 капки прополис. Трябва обаче прополисът да е чист, той има и противораково действие. Твърдя, че можем да излекуваме рак на кожата или хепатит C срещу 3-4 лева", каза още проф. Христо Мермерски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: здравеМермерскизима
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
понеже го нема очаквания коментар, да добавим "професор Мермерски -новио джом смоу" уинтър из камин, дейа.
11
0
 
2
 
! Отговори
шашко преди 6 години
Пост 4 правилно е писал ,че Мермерски е професор по Трактори и автомобили към бившето ВСИ"Васил Коларов" Пловдив , 70-80 години от миналия век . По професия е агроном , но не и билкар и лечителСинът му е д-р по химия и живее в САЩ.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За прочистване на кръвта? Този за хемодиализа ли говори или за сепсис? Ако държи да използва тези термини да му се махне титлата професор или да спрат да го излъчват по телевизията.
9
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
най-качествената храна е да си е произведеш лично ти. знаеш какво консумираш. но пък от всеки човек не става градинар, овчар, и там се иска изкуство, работа, копане, четене за разни препарати, а на Бойко препоръчваме да яде повече ТУЧЕНИЦА-ПЛЕВЕЛ - чай, баница(витамини Е,С,А). Тученицата също е богата на А,В,С, калций, магнезий, калий, желязо, цинк, минерали, алкалоиди и др. виж в търсачката има рецепти KV linar.bg/Баница-тученица-и-сирене...+джоджен или чубрица сушен , 1 ч.ч. газирана вода . .
8
5
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Харесва ми, че говори на западнобългарско наречие - да седнеМЕ и да си ядеМЕ баничТьи.Така е правилно.
7
1
 
13
 
! Отговори
Борис Бойков преди 6 години
А филии с мас кога да консумираме, професоре?
6
4
 
7
 
! Отговори
Др.Радев преди 6 години
Аз доматите вместо сутрин ги шибвам вечер със 150 грама ракия за тонус и прочистване на организма. А сутрин никакви домати. Само 50 грама ракия.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще ме съсипете с този върджин зехтин, и ако го пиете под звуците на "А ем вържин" на Мадона резултатите са в пъти по-добри.Първо ни обясняват, че колкото по-наситени са мазнините -толкова са по- вредни и сега видиш ли зехтина бил понацеята за всичко.
4
1
 
9
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Никога не е късно един професор да е изложи на стари години.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ще попитам,колко човека този професор е излекувал от рак? Някой излекуван от него нека каже.
2
1
 
17
 
! Отговори
Вичо преди 6 години
Проф.Мермерски е специалист по тракторно дело/не се шегувам/, медиен бърборко и разбирач от категорията на доц.Георги Рачев, с прякор Синоптика.
1
1
 
6
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
А Тошо Тиквата ни караше да ядем качамак за здраве ....