"Майко мила! Бременна съм!" се превръща в перфектния мъж?!

Мобилно приложение ще помага на бременни с полезни съвети, календари и мониторинг
17 дек 2018 17:07,
18
"Майко мила! Бременна съм!" се превръща в перфектния мъж?!
Снимка: Майко мила

Вие сте  уплашена, подута, подпухнала, животът постоянно е крив, а в градския ви мислят за "просто дебела" и никой не ви прави място, за да седнете. Принудена сте в продължение на 9 месеца да спите по гръб, да имате болки в кръста, да сте чувствителна към една много специфична миризма, да ядете само краставици, защото всичко останало предизвиква гадене и изобщо... вие се превърщате в една не-много-щастлива жена. Честито, вие сте бременна и изобщо не "сияете"!

Имате нужда от приятел, който неотлъчно да е до вас - мъжът, отговорен за онова там вътре, което в един момент от вашата бременност ще започне и да ви ръчка в ребрата. Имате нужда от мъж, който да следи целия период на бременността ви, да е неотлъчно до вас, да ви успокоява, че всичко ще бъде наред, а освен това да се превърне и в ходеща енциклопедия, която винаги може да ви предостави полезен съвет във всяка една ситуация.

Имате нужда от човек, който да прави деня ви приятен, да ви успокоява, че ще бъдете прекрасна майка, да ви разсмива и нещата да не изглеждат толкова ужасяващи, колкото всъщност са, защото нека си го кажем в прав текст - онова там вътре ще излезе от онова там долу в един момент, а това със сигурност боли та се не трае.

Имате нужда от мъж мечта, а всички знаем, че такъв няма.

И понеже Красимира и Елисавета от "Майко Мила!" също знаят от личен опит, че такъв приятел няма, те... го създадоха сами. Отново! И сега с удоволствие представят приложението "Майко Мила! Бременна съм!" - един истински добър спътник през 9-те месеца, който ще гледа да не забравяте нито едно изследване, нито един важен преглед и ще ви напомня за нормалния начин на живот без притеснения.

Приложението е един истински дигитален дневник на бременната, в който най-важната информация за периода на бременността е синтезиран и поднесен на достъпен и лесен език, с много лично отношение и грижа към всяка жена.

Засегнати са теми, които потенциално могат да изскочат в тревожната глава на бременната – от хранене, през спорт, движение, медицински въпроси, особености на всеки период, манипулации и прегледи.

Текстовете са съобразени с политиките и дейностите в българските болници, но са посочени и редица добри практики, които са характерни за най-добрите световни примери в областта на родовата грижа и също биха могли да бъдат прилагани в България (например, различни пози за раждане, процедури преди раждане, как да преминем през естественото раждане и тн).

Бременната може да качи в приложението цялата документация, свързана с бременността - снимки от ехограф, изследвания, резултати. Партньорът ѝ пък има възможност да инсталира дубликат на апликацията на собственото си устройство, за да може да бъде информиран какво се случва с половинката му и също така, при евентуална ситуация или някакъв възникнал риск, той да има достъп до бърза и адекватна медицинска информация и история, които да предостави на лекуващите лекари. Така вече няма да има извинения от типа "Понеже не помня – кога ти беше терминът?"

"Майко мила! Бременна съм" ще има и "брояч" на контракции и ритници - функция, която максимално улеснява и успокоява родилката, особено в последните седмици на бременността.

За максимално удобство и за да си спестите обикалянето по магазини, в приложението има магазинна част, с хиляди продукти, както за бременната, така и за новороденото.

Приложението е плод на усилията на целия екип на сайта "Майко Мила!", комбинирано с усилията на външни консултанти и специалисти. Освен личния опит на личните бременности на създателките на апликацията, които до излизането на приложението имат общо 4 деца, в момента на създаването третият член на екипа също преминава през период на бременност и отразява всичко актуално.

Стилът на текстовете в апликацията е в познатия дух на Майко Мила! и всеки от тях има лично отношение и персонален подход, за да може бременната да се чувства "в свои води".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз имам една приятелка, на 43, без шансове да се омъжи. А вече е готова да си легне и с едноок ром от африкано - индийски произход. Само и само да се омъжи и да има дете. Тя навремето ходеше по дискотеки и се радваше на живота. Когато стана на 30 на няколко пъти се позадържа за по - дълго с мъж. На 40 един я води 1 година и я заряза, че е стара. Разбирам я. Всеки си плаща за греховете, обаче. До преди няколко години плачеше, че е сама. Сега е дебеличка самотна хардкор феминистка.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Силно препоръчвам, ако не желаете да изпитвате дискомфорта от бременността, да не забременявате. Използвайте противозачатъни. Ако ли не, ако все пак желаете да изпитате усещането да си майка, то носете си кръста. Не е толкова трудно и не е невъзможно. Вашите майки и нашите майки са го направили при условия нмого по - тежки от сегашните и не са се оплаквали. Майка ми, бог да я прости, ми разказваше как съм я ритал и как е повръщала заради мен. И ме обичаше као всяка майка, безусловно.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мобилните телефони предизвикват аномалии в централната И периферната нервна система и са много вредни за плода. Както и безжичния нет. Бременната не трабва да бъде в една сграда с джиесем или безжичен нет. Кви приложения, кви 5 лева???
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приложенията са бавноразвиващи, които не могат да си ползват мозъците. Няма по-добра тренировка за мозъка от мисленето и планирането.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Бременната може да качи в приложението цялата документация, свързана с бременността - снимки от ехограф, изследвания, резултати. Партньорът ѝ пък има възможност да инсталира дубликат на апликацията на собственото си устройство, за да може да бъде информиран какво се случва с половинката му и също така"Ние с жена ми си комуникираме лице в лице, не през телефоните си. Въобще какви са тези глупости, как ли раодихме и отгледахме дете преди 4 години без телефон?
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Ужасно е знам го от една приятелка която на 20 забременя а преди това всеки ден ходеше на дискотека . От тогава е нещастна.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Също не е лошо да се замислят техните деца колко са дебели, когато пишат за другите такива...тия освен да си цъкат на телефоните друго не правят, а природата е табу за тях, че може да няма интернет и затова не се ходи....
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двечките са едно доста неприятни женици, вживели се в ролята си на стожер в обществото, хулещи почти всичко по един техен си уж "оригинален" начин, но за съжаление не търпят критика. А трябва, защото много са си повярвали...и има какво да научат!
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието ви е неразбираемо, както обикновено.
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде задружно да го преместим.
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2 Като чуете името Виктория Бекъм и си предтавяте лигла от класа, но тя както е 50 кила е родила цели 4 деца на Бекъм.
4
4
 
13
 
! Отговори
майко моя преди 5 години
Смукачки на пари, що ги популяризирате с техните лигавщини
3
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези двенките и те колко пари завлякоха по европейски програми, не ми се смята. Ще каже човек, че преди години нашите майки не са се справили с раждането и са имали нужда от подобни приложения.
2
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде поредното натякване колко е ужасно да си бременна. После що има демографска криза. Едно време по пет деца са гледали, лигли.
1
2
 
25
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
".. онова там вътре ще излезе от онова там долу в един момент, а това със сигурност боли та се не трае"Майко мила, Джеси!