Драмата в "Банишора": Жената била мъртва от няколко часа

Мъжът не помнел нищо, пил уиски и хапчета
16 яну 2019 22:10,
28
Драмата в "Банишора": Жената била мъртва от няколко часа
Снимка: БТА

Откритата по-рано днес 25-годишна мъртва жена в столичния кв. "Банишора" е била мъртва от няколко часа, когато екипите на "Спешна помощ" са отишли на адреса. Младият мъж до нея не си е спомнял нищо, съобщи говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска.

"В 18.02 часа получаваме сигнал за съмнения за починало момиче  квартал "Банишора". Веднага е тръгнала линейка, на 6-ата минута е била на мястото на инцидента", обясни тя.

Още по темата

На място екипите са установили, че вратата на апартамента е прекалено масивна и не са можели да я разбият. Наложило се е да се извика пожарна, която доста дълго време е рязала вратата, обясни Сунгарска.

"При влизането нашият екип заварва 25-годишно момиче, което от няколко часа е било починало, със синини по цялото тяло и видими наранявания. 23-годишното момче е казало, че нищо не си спомня. Предната вечер консумирал уиски, днес пил хапчета, за това ние сме го закарали в токсикологията в "Пирогов", уточни още говорителят на ЦСМП – София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
21
 
! Отговори
Жалко преди 5 години
Народа се алкохолизира като прибавим за младежта и други опиати и става....не ми се мисли. Липсва християнското възпитание,липсват ценностите,уважението към жените,верността,честнотста между партньорите.Всичко живо е тръгнало през просото...лек разгулен живот. Хората станаха големи материалисти.Пара,пара и само пара....
20
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Качак - Стана ежедневие да се убиват жени в България.Така е, у нас беше защитена тази привилегия, благодарение самоотвержената борба на Нинова и нейната партия! Те дерзаят. Ще извоюват и още нови успехи на ползу роду!
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беше се самоубил ГОТВАЧА, защото е готвач, а не татуирана мyтpa. Прибрала го да живее в дома на родителите си. Момичето е било счетоводителка. Но религията обявява самоубийството за най-страшния грях. Значи може да убиваш на воля жени и деца и ще ти бъде простено. Но посегнеш ли на себе си - ужас! Космически грях - тоест ТИ си по-ценен от всички останали
18
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В процъфтяваща Турция подобните случаи са 600 за миналата година!Так,че турските *** да не бързат с квиченето от радост,ами да си погледнат котчината!
17
9
 
26
 
! Отговори
Качак преди 5 години
Стана ежедневие да се убиват жени в България. Ужас
16
8
 
30
 
! Отговори
Искаме Смърт преди 5 години
Изпляскаха хората ви казвам с тая политика на гербрерастия и простотия .Как може на момче на 22 години да не е ходило в казармата при мъжете .Офицерите и старшините да му обеснят как се отнасяме със жените въобще .Казармата такива като него ги оправя веднага и бързо има арести ,бой и пак арести .Нека са бие с мъже поне не с жени и то пиян и дрогиран .Предлагам да му отрежат главата за малко поне у затвора тея дето имат дъщери...
15
1
 
31
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Ти в чужбина разхождал ли си се, за да видиш че "кривоглави физиономии" има навсякъде? Или според теб само българите са грозни, а всички други перфектни? Не мога да разбера какви са хората като теб, които обиждат целият ни народ понеже са прекалено сензитивни за да четат криминални хроники.
14
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пиkли и пиkльовци, още с жълто около устата се правят на жени и мъже, вместо да изживяват младостта ..абе какво да говоря, някои си мислят че живота свършва на 35...Бог да прости милото дете, съболезнования на близките ;(((
13
3
 
20
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Пич не гледай само в огледалото то не е България
12
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той я биел редовно ама тя си стояла с него...Вече съм 85% убеден че и тя не е била много наред с главата.Толко момчета и мъже има в София сигурно са към половин милион-нее тя тарикатка.Ще се хване с някакъв брадат талибан с леко вдлъбната физиономия да я бие,коли,ръга и гърми. А и той театрал.Убил я от бой,изчакал да види дали наистина е умряла и се обадил на приятели да каже,че ще пие уиски и ще се застрелва с газов пищов в сърцето.Хъмм ако беше заменил пищака с бадеми може би щеше да успее?
11
4
 
49
 
! Отговори
Blitz.bg преди 5 години
Калина Симова е убитата жена. Извергът е Васил Василев.Последните им снимки от ФБ са от ски курорт покрай Нова Година. Освен това във визитката на жената пише, че е и модел в Ивет Фешън.Бог да я прости! Виола, Калина,... Спрете се бре наркомани, ревнивци, бездушници и тем подобни!
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя дето е стоял вътре толкова е бил в джаза, че даже не е отишъл да отвори на бърза помощ!?
9
3
 
50
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 5 години
Ако бяхте извикали ключар, щеше да ви я отвори за 5 минути.
8
3
 
36
 
! Отговори
Ристу преди 5 години
Ако може да ми кажете марка и модел на вратата, ще съм много благодарен.
7
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Тиквата е така, всеки ден някой *** е утрепан.Браво!
6
16
 
17
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
Оставка! Само по време на БСП не е имало престъпления.
5
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовна история в стил "чалга-поколение".
4
4
 
34
 
! Отговори
... преди 5 години
"На място екипите са установили, че вратата на апартамента е прекалено масивна и не са можели да я разбият"Наистина имаме късмет, че България (поне все още) не е мишена на добре обучени терористи и подобни...
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния наркогерой
2
4
 
66
 
! Отговори
все по-зле ще е преди 5 години
Наркоманизирани, изнервени, объркани младежи. И разглезени, защото родителите им все се чувстват виновни, че не са достатъчно богати да им осигурят всевъзможни глупости в съвременното ултра-материалистично общество, поради което се отнасят гузно с децата си, вместо да ги възпитават здраво. Абе, не вървим на добре. Говоря за света като цяло.