6 грешки при следването на кето диета

В менюто ви има твърде много млечни продукти
12 юли 2019 05:00, Михаела Лазарова
1
6 грешки при следването на кето диета
Снимка: istock

Недоспиване, стрес, недостатъчно спортна активност, консумация на алкохол... кето диета. Това са само част от факторите, които могат да повлияят на свалянето на излишните килограми, дори когато следвате кетогенна диета. Ако и вие следвате този модел на хранене, но резултатите се бавят, вижте къде може би грешите.

Консумирате твърде много ядки

Ядките са вкусни, полезни, част са от кето диетата, но дали не прекалявате с консумацията им? Въпреки че ни осигуряват здравословни мазнини, витамини, протеини и минерали, те са и много калорични. Ето защо обърнете внимание на количеството, което приемате на дневна база. Ако се опитвате да свалите излишните килограми, ограничете се до 50 – 80 г сурови ядки.

Не сте намалили достатъчно въглехидратите

Някои хора са по-чувствителни към въглехидратите. Не бива да забравяте, че плодовете и зеленчуците също съдържат въглехидрати и е важно да обърнете внимание на вида, който консумирате, защото може да забавят отслабването. Ако се стремите да свалите излишните килограми ограничете консумацията на въглехидрати до 50 г на ден. Следете теглото си, ако след период на сваляне отново сте в застой, намалете приема до 20-30 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Министерството на здравеопазването обсъжда промени в закона за здравето, с които да се забрани на хора, които нямат необходимото образование, да предлагат и прилагат диети.