6 начина да ухаете приятно през целия ден

Използвайте етерични масла и олио за тяло
22 яну 2020 23:12, Михаела Лазарова
21
6 начина да ухаете приятно през целия ден
Снимка: istock

Можем да си облечем най-красивите дрехи, да се гримираме безпогрешно и прическата ни да е безупречна, но ако не ухаем приятно, всичко това губи смисъл. Всъщност по аромата ни посрещат и изпращат. Как да ухаем приятно през целия ден? Какво освен нанасянето на дезодорант и използването на душ гел с хубав аромат може да ни помогне да сме свежи, вижте в следващите редове.

Внимавайте какво ядете

Подправките, чесънът, лукът, имат редица ползи за нашето здраве. Но за съжаление, часове след като сме ги консумирали могат да се отразят не само на дъха ни, а на аромата на нашето тяло, особено при интензивно потене по време на спорт, през летните месеци. Ако искате да миришете на свежо, включете в менюто си повече свежи храни, чисти протеини. Свежите храни се отразяват и на аромата на вагината.

Използвайте парфюм за коса

Да, има и такива парфюми, които са за коса и тяло. Парфюмите за коса, спомагат и за елиминиране на неприятни миризми от косата, като цигарен дим, храна и т.н. Освен това повечето такива продукти действат подхранващо на косъма и му придават обем и жизненост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: косатялопарфюм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свежите храни се отразяват и на аромата на вагината....-------------------------------------------------------------------------С какви подправки се сервира вагината за вечеря ?
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10Ако имаш предвид хората, които всеки ден взимат душ, това е точно така. Не са малко и онези, които взимат душ сутрин и вечер, макар лекарите да твърдят, че това не е препоръчително.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разговор:- Я тук мирише на леш!- Хм,вярно бе!Ама преди да влезеш не миришеше.Сценки от родната казарма.
13
3
 
6
 
! Отговори
РВ преди 4 години
Тази статия да има за заглавие : "На вниманието на всички перничани "
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живея на запад от 10г и тук никога досега не съм попадал на някой миризлив, всички използват парфюми даже тези на 80гА стига бе! Къф парфюм, аз като си събуя чорапа и като го фърла у тавана, той залепва за него. Така разбирам, че трябва да го изпера.
11
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българина няма никаква елементарна хигиена, особенно по старите и тези след 45-50г. Направо е трагично като се разминеш с някой и ти се подкосяват краката.Живея на запад от 10г и тук никога досега не съм попадал на някой миризлив, всички използват парфюми даже тези на 80г
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През летния сезон се къпя всеки месец.Професоре, ти си добре. Аз тази година се къпах веднъж, догодина смятам по-рядко. :)))
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хора обичат странни неща, но дори анонимни, не могат да го признаят. Всичко е до натурата на човек! Познавам хора който дори краката не им миришат. Достатъчно за тях е по един душ. Дори и от парфюм нямат нужда.
8
2
 
41
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Най важното е да се спазва хигиената. През летния сезон се къпя всеки месец. Сменям бельо и чорапи. През зимата се къпя по рядко все пак нали температурите са ниски и не се потя. В началото на Декември съм си сменил дрехите след като се изкъпах. Сега ми предстои къпане и смяна на чорапи и *** в началото на Февруари.
7
4
 
18
 
! Отговори
Ако имате гости преди 4 години
Може да си много чистоплътна и супер чистофайница като домакиня, но свекървето, щом пристъпи прага на дома ти, ще започне да души и да пита откога не си проветрявала и не си сменяла чаршафите,колко често си переш пеньоара, КАКЪВ Е ТОЗИ СКЪП ПАРФЮМ?Ще припомни, че тук живеете само тримата и ще попита чии обувки миришат толкова лошо и силно в антрето?После ще поясни, че краката на нейния син не миришат, а внучето се е метнало на баща си и ще замълчи многозначително,та гостите да си направят извод
6
3
 
36
 
! Отговори
Норма на изисканите преди 4 години
Изкуството да се парфюмираш - само когато някой се намира много близо до теб,да усети съвсем лек аромат, едва доловим полъх от парфюма ти.Силен, интензивен, агресивен мирис дори на най-скъп парфюм = вулгарност,парвенюшки стил и простащина!
5
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свежите храни се отразяват и на аромата на вагината.Това кърти!
4
0
 
25
 
! Отговори
За да сте приятни преди 4 години
Ако можете да си позволите скъп парфюм, не изливайте наведнъж отгоре сипо половин литър от него.
3
0
 
30
 
! Отговори
Гарантирано преди 4 години
Ако не си обуваш всяка сутрин чисти *** и чисти чорапи/чорапогащник, няма да ухаеш приятно, дори да си изпълнил(а) всички съвети, дадени по-горе от Михаела.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Софето е строителна площадка.Гащни-ците нямат край.Другият полюс е след тях,фръцлите тръгнали на училище.Натрапват ти скъпи,но миришещи натегави торни нюанси миризми. Ако не приемеш изкуството парфюм,се превръщаш в клошарен модел наотблъскване.
1
1
 
44
 
! Отговори
Първи и най-важен преди 4 години
начин да ухаете добре: КЪПЕТЕ СЕ РЕДОВНО И ВИНАГИ НОСЕТЕ ЧИСТИ ДРЕХИИ ЧИСТО БЕЛЬО !