Как изборът ни на спортна активност влияе на отслабването

Ако се опитвате да отслабнете, плуването е подходящо
29 яну 2020 14:25, Михаела Лазарова
3
Как изборът ни на спортна активност влияе на отслабването
Снимка: istock

Знаете ли, че това дали ще имате дълги бедра, широки рамена, в коя част на тялото си ще трупате излишни мазнини, зависи от вашите гени?

Въпреки това, когато се опитваме да отслабнем, стегнем и оформим своята фигура, изборът ни на спортна активност може да окаже съществено влияние върху този процес. Вижте повече в следващите редове.

Динамично ходене

Динамичното ходене е активност, която ще ви помогне да елиминирате излишните мазнини в областта на бедрата. Разбира се, в движението участват мускулите на ръцете и краката. Ръцете ви също ще изгарят излишни калории, но няма да увеличите мускулната си маса в тази част на тялото.

Тенис

Изключително интензивен спорт, който помага да елиминираме излишни мазнини по цялото тяло. Основните участващи мускули са тези на бедрата, раменете, ръцете, като раменните и бедрените могат да се развият повече, ако редовно играете тенис. Обикновено нивата на телесните мазнини при активно играещите тенис е около 16 до 18%, което е доста ниско.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: спортздравеотслабване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До хахаИмат се предвид жените - при тях 16-18% е ниво професионален спорт, под 14-15 има риск от хормонални проблеми, под 10 дори риск за живота.
1
1
 
1
 
! Отговори
хаха преди 4 години
16 до 18% ако е доста ниско ниво на мазнините ( за мъже ), то аз съм за Олимпиада с моите 14%. Нещо сте се объркали.