6 храни, които ще направят бюста ви по-красив

Хапвайте ядки
24 фев 2020 20:47, Михаела Лазарова
0
6 храни, които ще направят бюста ви по-красив
Снимка: istock

Когато отслабваме е важно да имаме изграден здравословен хранителен план и да спортуваме редовно. Двете в комбинация, ни помагат не само да постигнем по-добри резултати, но и да намалим риска от отпускане и увисване на кожата.

Редуцирайки излишните мазнини, почти винаги отслабването се отразява и на размера на гърдите ни. Упражненията за гърди са важни, тъй като помагат да ги стегнем и оформим максимално, за да изглеждат доколкото е възможно най-добре, когато свалим излишните килограми.

За щастие има и полезни храни, подходящи за нашата диета, като соево мляко, тофу, птиче месо, папая, авокадо, които не само ни помагат да отслабнем, но и да увеличим макар и минимално размера на бюста си.

Кои други храни благоприятстват здравето и красотата на гърдите, вижте в следващите редове.

Риба и морски дарове

Те са подходящи за диета. Консумацията на риба ни осигурява здравословни протеини, витамин D, които не само подпомагат отслабването и изграждането на мускулна маса, но и благоприятстват половите хормони, които имат положителен ефект върху гръдната тъкан. За да подпомогнете красотата на бюста си докато сваляте излишни килограми, не забравяйте да включите в менюто си 2-3 пъти седмично и риба.

Ленено семе

Смляното ленено семе е изключително полезно, когато искаме да свалим излишните килограми. То подпомага храносмилането, метаболизма. Богато е на фитоестрогени и редовната му консумация спомага за естественото подобряване на формите на гърдите. Лененото семе ще ви осигури и омега 6, омега 3, лигнани (фитоестрогени), които благоприятстват здравето на гърдите и дори се смята, че могат да намалят риска от развитието на рак на гърдата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари