Монодиетата "6 по 2" - кои са предимствата й?

С нея отслабна бизнесдамата Ваня Червенкова
28 май 2020 23:19, Иванка Гъркова
2
Монодиетата "6 по 2" - кои са предимствата й?
Снимка: Pixabay

Тя е популярна бизнесдама, станала по-известна с участието си в „Big Brother“. Тя никога не е била слаба и през годините е получавала доста критики за външния си вид, но ги е подминавала с усмивка. Тя е Ваня Червенкова – жената с много силна воля, която се подложи на различни диети, за да изглежда по-добре в своето тяло. 

Ако тръгнете да търсите информация за нея, ще установите, че тя се променя драстично на два пъти в живота си. Първият е преди 5 години, когато осъзнава, че е с наднормено тегло и започва да се храни разделно, като измисля режим според своите нужди. След усилията, които полага, тя е с 20 килограма по-слаба. В началото на 2020 г. Червенкова може да се похвали, че е свалила още 15 кг. и се чувства отлично. 
 
И докато преди тя си позволява да яде млечни продукти и месо, сега Ваня вече е веган и открива, че това ѝ носи много ползи. Сваля 10 кг само за месец, но този резултат не се дължи само на гладуване, а и на цялостна реорганизация на начина ѝ на хранене. 
 
Освен че обича да спазва Лунната диета и издържа само на вода за 24 часа, бизнесдамата похапва предимно плодове и зеленчуци, консумира и продукти като нахут, леща, гречка и други. 

Какво представлява монодиетата на Ваня Червенкова?
 
Първият режим, на който тя се подлага, се основава на принципите на разделното хранене. Той е известен още под наименованието докторската диета или диетата „6 по 2“. При него са позволени 6 вида храни, които се консумират в продължение на 12 дни, по два за всеки. След това може да се направи почивка. 
 
 
Хранене по дни: 
 
1 и 2 ден – картофи; 
3 и 4 ден – пиле; 
5 и 6 ден – салати; 
7 и 8 ден – риба; 
9 и 10 ден – плодове; 
11 и 12 ден – кисело мляко. 
 
Още за предимствата и недостатъците на монодиетата "6 по 2" четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре моля ви се, разберете че след сваляне на 15+ кила кожата увисва. При някои и на 10 кила свалени. И мъже, и жени. И го казвам от опит - не една, не две, не десет жени съм виждал след "сваляне". Поприбира се, ама не е същото. Еле на пипане.Задайте си въпрос: Що аджеба, като са свалили толкова много, не си чукнат една снимка по пpaшки?Що, що - щото около дyпарата най-много виси и най-много не ще да се прибира. Около трицепсите тоже. На фона на някоя 25 годишна - кел файда че е отслабнала...