4 трика за ефективно отслабване

Яжте полезни мазнини на обяд и следобед
12 авг 2020 11:12, Михаела Лазарова
3
4 трика за ефективно отслабване
Снимка: Istock

Ако се храните правилно, изразходвате енергия чрез физическа активност и упражнения, и се ангажирате със здравословните навици с доказан ефект в отслабването, ще постигнете мечтаната фигура.

Има и още няколко допълнителни трика, които да използвате всеки следобед и които ще ви помогнат да отслабнете по-бързо и здравословно. Те ще са ви от полза, за да неутрализирате вредните си навици по отношение на храненето, които най-често са гладуване почти цял ден в динамичното ежедневие и обилно хранене следобед и вечер. Това е най-вредната и погрешна стратегия. Ето какво да опитате.

Пийте повече вода

Една добра стратегия за отслабване е да пиете повече вода следобед. Тя ще ви освежи, хидратира, ще върне силите и енергията ви до края на деня, а и ще ускори метаболизма ви. Пиенето на повече вода следобед помага да се въздържите от вредни храни, които ще нарушат диетата ви. Ще ви помогне да намалите и калорийния прием от напитки, които пиете следобед и които добавят излишни калории към диетата ви, за които не си давате сметка.

Яжте полезни мазнини на обяд и следобед

Ако добавите полезни мазнини на обяд и в следобедната си закуска, това ще ви даде много енергия и ще ви предпази от посягане към вредните захари и рафинирани въглехидрати, които са най-големият враг на тънката талия. Когато човек прегладнее и няма нещо здравословно подръка следобед е много склонен да посегне към нещо тестено, паста, пица или сладкиш. Ако смятате, че въздържанието сутринта и до обяд ви е ограничило в приема на калории и можете да си позволите нещо калорично, грешите. Тази стратегия трупа още повече килограми вместо да помага в отслабването. Затова консумирайте полезни протеини и мазнини на обяд.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пиенето на литри вода натоварва бъбреците и сърцето. Ако не сте жадни няма защо да пиете вода. Тялото ни не е една тръба, която да прочистиш като просто пуснеш водата. Живейте разумно, не пийте какви ли не консерви, таблетки, магнезий, витамини, калций, екстракти, концентрати, протеини, анаболи, не преяждайте, спете добре, не си давайте безмислен зор. Няма за къде да бързаме.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проста аритметика - приемаш по-малкото калории, отколкото разходваш.Всичко друго са излишен въздух под налягане.Иначе ако искаш да отслабваш здравословно е нужно балансирано меню, без изключване на каквито и да било хранителни групи, повече жива храна - пресни плодове, зеленчуци, пиене само на вода. И редовно интензивно движение.