Dim4ou и F.O. празнуват две години заедно

Към купона в Ялта се присъединява и Спенс
1
Dim4ou и F.O. празнуват две години заедно
F.O. и Dim4ou. Снимка: Ялта

Източната част, представена от ударните рими на Dim4ou и F.O., настъпва към София. Днес, 7 март, рапърите ще отбележат с парти двегодишната си съвместна дейност в клуб Ялта.

Те ще поставят и началото на серия от хип-хоп партита, които ще се организират регулярно в клуба. Специални гости на събитието след броени дни ще бъдат Спенс, Qvkata DLG и Ray Bon, който ще поддържа жегата зад пулта през цялата вечер. Naso пък ще бъде човекът, който ще дирижира хип-хоп колаборацията в ролята на водещ.

Dim4ou спечели симпатиите на феновете с парчета като "Баш майсторска" с Били Хлапето, Big Meech, "Ши ги клатя", "Пилето във фурната", създадени в комбина с бургазлията F.O.

След две години усилена работа юбилейното парти, посветено на тандема, е факт. Към пилотното им участие в Ялта ще се присъедини тежката артилерия в лицето на Спенс и варненецът Qvkata DLG.

Билети за събитието ще се продават на входа на клуба на цена от 10 лева за всички присъединили се към партито преди полунощ, а след това входът ще е 15 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Dim4ouFO
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези малко като гей брак !