Васил Левски до Боб Марли и Тупак

Вижте песента "Ще живеем вечно" на Donna и Pavell & Venci Venc'
Обновена: 11 мар 2014 10:00 | 11 мар 2014 10:00, Александър Попов
7
Васил Левски до Боб Марли и Тупак
Снимка: Алекс Манчев / Вирджиния рекърдс

Младата певица Donna, позната на публиката от първия сезон на X Factor като част от дамската формация Suga Мamma, представи новия си сингъл и видеоклип към него "Ще живеем вечно".

Това е първата й колаборация, като до нея застават Pavell & Venci Venc', които нашумяха най-вече с участието си в парчето "Знаеш ли кой видях?" заедно с Ангел, Моисей и Dexter.

В клипа изпълнителите отдават своето уважение към вдъхновителите си и към легендарни личности, които ще живеят вечно в паметта на хората. Сред тях са Боб Марли, Тупак, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Майкъл Джексън, Еминем, Васил Левски, Нелсън Мандела и Мохамед Али.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: DonnaPavell Venci Venc
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 10 години
Не знаех, че Еминем и Али са починали!
2
1
 
4
 
! Отговори
Цвети преди 10 години
Не мога да разбера логиката...защо Левски е сред музикални изпълнителни? Нямаме ли български изпълнители? Не тук е мястото за възхвала на Левски. Престанете да се правите на патриоти, ами вземете се събудете, прочетете някоя друга книга за нашата история, култура. След това се вземете в ръце!!!!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли недорасли пишлемета да спрат да се гаврят с Левски. Душите ви ще отидат в Ада. И тези на всичките ви продуценти.