Крис Браун остава в затвора поне до края на април

Певецът наруши пробацията си, бил добър с оръжията
18 мар 2014 15:00, Александър Попов
2
Крис Браун остава в затвора поне до края на април
Снимка: Reuters

Американският певец Крис Браун бе оставен в затвора и ще търка наровете поне до насроченото за 23 април заседание по делото срещу него. То е за нарушаване на условията по пробацията, на която бе осъден за побой, нанесен през 2009 г. на тогавашната му приятелка Риана, предаде Ройтерс.

В петък 24-годишният Браун бе изгонен от рехабилитационен център в Малибу, Калифорния, където бе подложен на терапия за контролиране на гнева. Това доведе автоматично до нарушаване на условията по пробацията, сред които наложено от съда лечение, и още същия ден той бе арестуван.

Браун бил изгонен от клиниката за нарушаване на четири вътрешни правила, включително за неуместно пипане на жена по лакътя. Той освен това казал пред хора, че е "добър в използването на огнестрелни оръжия и ножове".

Изпълнителят бе осъден на принудителна терапия през ноември, след като счупи носа на мъж, който се опитал да се снима с него.

Крис Браун съумява засега да запази своята популярност въпреки лошия си имидж в резултат на побоя над Риана и участието в няколко спречквания.

През 2009 г. Браун бе осъден на 5 години пробация плюс общественополезен труд, след като преби тогавашната си приятелка в навечерието на раздаването на наградите "Грами" в Лос Анджелис.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: затворКрис Браун
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
днес.бг наистина ли Крис Браун ще търка нарове, както сте си написали в първото изречение: "... Крис Браун бе оставен в затвора и ще търка наровете поне до насроченото за 23 април...". Просто начинът ви на писане на статии е смехотворен.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Jail в САЩ е арест. Prison = затвор. Извън САЩ значат едно и също, затвор. :)