Събраха се! Бийбър и Крис Браун готвят дует

Двамата се обясняват в любов на феновете
Обновена: 17 юни 2014 10:43 | 17 юни 2014 10:43, Александър Попов
10
Събраха се! Бийбър и Крис Браун готвят дует
Снимка: Reuters

Двама от най-скандалните изпълнители на музикалната сцена - Джъстин Бийбър и Крис Браун, се "надушиха", че ще бъдат любопитен тандем. През последната година те по-често влизат в полицейските управления, отколкото в студио. Браун полежа и в затвора.

Сега певците са решили, че е време да зарадват своите почитатели, а Бийбър открехна завесата и разкри, че с Крис записват парче, посветено на феновете им.

Двамата имат зад гърба си общ проект - песента Next 2 You, включена в албума на Крис Браун от 2011 година F.A.M.E., припомня Контактмюзик.

Браун излезе от затвора в първите дни на юни, след като прекара повече от два месеца зад решетките за нарушаване на съдебна заповед за нападение над бившата си приятелка Риана през 2009 година.

Бийбър пък засега се измъкна от присъда след обвинение за кражба на телефон, но си има достатъчно главоболия с други прегрешения като каране на кола след употреба на наркотици, както и нападение над шофьор на лимузина в Торонто през миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: дуетКрис БраунБийбър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахаха.... жалка история са тия двамцата.... Крис поне имаШЕ хубави песни. Вече обаче и двамата не стават за нищо. Най-много да заформят някоя мафия.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двама кандидат-членове на клуб 27...
5
0
 
7
 
! Отговори
ACID преди 9 години
До обсипваш с пари (от) малък пикльо, който след това се заформя престъпник, за да може да изгради репутацията си на "тежкар". На места по света умират от глад и нямат чиста вода, а този от 16 годишен кара ферари. Жалка история.
4
1
 
2
 
! Отговори
Зоро преди 9 години
Някакви нечувани типове?
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като са се надушили - да вземат и да се опънат взаимно ... само че и 2-мата сигурно ще искат да са от страната на булгата, та малко трудно ще им се получи.
2
1
 
5
 
! Отговори
Сова Харис преди 9 години
Оле майко. Само гигантския дирник на кардашянката липсва в картинката за постигане на пълна идилия.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бибитко трябва много да внимава да не изяде някой тупаник, защото Крис има склонност да бие жени.