Нов ден и място за концерта на The Serial Killers

Причината - тур на B Real от Cypress Hill у нас
26 авг 2014 15:51, Александър Попов
0
Нов ден и място за концерта на The Serial Killers
Снимка: B•OK Entertainment

Концертът в София на новия проект The Serial Killers, обединяващ легендите B Real & Julio G от Cypress Hill заедно с X Zibit и Demrick, щe бъде преместен с ден по-късно и ще се проведе на 11 септември.

Мястото на шоуто също претърпява промяна. Новата локация на хип-хоп партито е столичният клуб Mixtape5.

B Real, X Zibit и Demrick ще стъпят на родна територия още на 8 септември. Промяната в датата се дължи на факта, че B-Real от легендарните Cypress Hill предприема мини българско турне като част от High Summer 2014 – на 9 септември в клуб Oxygen в Слънчев Бряг и на 10-и в клуб Xtravaganza.

Диджей турът му включва специално селектирани сетове с най-силните хип-хоп и фънк хитове от последните 20 години.  

Част от най-силните и добре познати на феновете родни изпълнители ще подгреят щатските легенди. Сред българските артисти публиката ще види Bobo, Jahmmi Youth, Chibook, Atila и др.

Вратите за концерта на The Serial Killers отварят в 21:00 часа. Единичната цена на билет за концерта  София е 30 лева, на място ще се влиза срещу 35 лева.

След щатските легенди пулта ще заемат добре познатите на българската публика диджеи от Camp Sessions. От своя страна култовото гуру B Real от Cypress Hill ще продължи в софийския клуб Sugar с тематичния си диджей сет “Dr. Greenthumb”. Входът за афтърпартито е 15 лева.

Закупените до момента билети за 10 септември остават валидни за новата дата и място, а желаещите да го върнат могат да се обърнат към касите, където са го закупили.

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, TicketPortal и TicketPro , както и на касите в партньорските мрежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Cypress HillTHE SERIAL KILLERSB Real
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари