Рап с гайди от 100 Кила

Певецът с ново, патриотично видео
18 май 2015 09:30, Александър Попов
14
Рап с гайди от 100 Кила
Снимка: YouTube

Рапърът 100 Кила изостави песните със злободневни текстове и поднесе на почитателите си парче с патриотичен привкус. Новото му предложение е озаглавено "100 гайди", като музиката, в която основен е едноименният народен инструмент, е дело на Taffo Velikoff и на самия изпълнител.

За видеото, дело на SkyBrothers, са използвани красиви и исторически кътчета на България, моменти от спортни постижения.

"За видеото са използвани кадри от исторически места, събития, хора, личности и спортни величия - без тяхното знание. Този клип не е с комерсиална цел и е предоставен единствено и само за интернет. Направен е с единствената цел да върнем българския дух и да припомним моментите, с които можем да се гордеем със себе си и да не забравяме, че ние сме кръв на велики хора", смята 100 Кила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: 100 Кила
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Berkut преди 8 години
До ПолчоАко беше прочел статията внимателно щеше да разбереш, че Digital Nottich и Taffo видиш ли имат нещо общо ;)
9
1
 
1
 
! Отговори
Полчо преди 8 години
Не става, колкото и да е патриотична. Слаб текст и рима, а инструменталът е кавър на Digital Nottich - Горест. По - добре чуйте нещо наистина смислено - Атила - Духа на земите ни.
8
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До PTRА ако не беше направил тази песен нямаше да ти се издигне в очите...страхотна логика.Много лесно се поддавате, нямате характер.
7
3
 
12
 
! Отговори
PTR преди 8 години
До Пенчо...Какъвто ще да е ...По-българин от повечето българи излез. М/у другото и Аз не го харесвах,но ми се издигна в очите с тази песен. БРАВО!
6
3
 
16
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Браво! Поздравления!Чудесна песен и клип!"великите българи" само мърморят, обиждат и напускат България, а момчето от Махалата я възпява и я нарича "моята страна"...Сега разбирате ли защо бъдещето на България няма да е на "българите", а на други, о, видиотени и неразумни, юроди...
5
7
 
4
 
! Отговори
SS преди 8 години
Хубаво ади напрайл патриотична песен ами на тениската му какъв е този *** не ми прилича на Българин, вие как мислите???
4
1
 
13
 
! Отговори
пешо преди 8 години
браво гениален текст, направо се чувствам залят и удавен в български дух... килата няма ли да пусне само инструментал версия, по добре да не се чува мрънкането му.
3
14
 
14
 
! Отговори
Пенчо преди 8 години
Докъде стигнахме, *** да прави патриотични песни...
2
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Посредствено е, както и останалите му бози, ама поне има красиви кадри на клипа
1
21
 
15
 
! Отговори
Garibaldi преди 8 години
Национализмът е тежка болест която бива изкоренена от всяка държава, за да се постигне колкото се може по-скоро един идеален свят в който няма граници и разделения между човешкия род.