DJ Sava подгрява купона на Dub FX на летището

Купонът е на 13 юни в парка до Терминал 2
11 юни 2015 15:00, Александър Попов
0
DJ Sava подгрява купона на Dub FX на летището
DJ Sava. Снимка: EventEase

Dub FX пристига в София в петък следобед заедно с австралийците Andrew Vollmer (саксофон/пиано) и Evan Tweedie (бас), за да загреят подобаващо за съботното шоу на Летище София. Мястото на купона е парка до Терминал 2, а парти-зоната ще е оформена в амфитеатрален стил.

Очаква се Dub FX да излезе на сцената около 00.30 часа.

Към момента метеорологичната прогноза вещае топла и ясна съботна нощ. В случай на рязко влошаване и изменение на времето към проливни дъждове и буря, организаторите са предвидили закритото Студио „Орфей“ като алтернативно място за събитието.

Достъпът до събитието в парка до Терминал 2 ще е през вход, разположен точно до изхода на Метростанция „Летище София“, който ще отворен от 22:30 часа.

На всички посетители се препоръчва да използват метрото или директните автобусни линии №  84 и 384. Ако сте решили да дойдете с кола, имате възможност да паркирате колата си в паркинга на летището срещу 3 лева на час. Ако сте решили да дойдете с такси, то крайната точка, до която е нужно да стигнете е Терминал 2 – сектор "Заминаващи", уточняват от EventEase.

Точно в 22:30 часа на сцената ще се качи DJ Sava, който ще даде старт на купона. Диджеят е известен с нестандартните си сетове, в които присъстват реге, джаз, фънк, диско и хип-хоп до трап и тежък дъпстеп. В момента той работи усилено над предстоящия си проект, както и продуцира музика, част от която публиката ще чуе на 13 юни.

Уличният музикант Dub FX ще излезе на сцената малко след полунощ, за да представи чисто новото си лайв шоу и последния си албум Theory of Harmony.

По традиция, феновете ще имат възможността да посрещнат софийския изгрев в компанията на DJ Sava.

Онлайн и стандартните билети са на цена 25 и 40 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари