Everlast каца днес в София, утре пее на Каваци

Култов концерт очаква феновете на морето
30 юли 2015 09:40, Александър Попов
0
Everlast каца днес в София, утре пее на Каваци
Снимка: Строежа

Everlast ще стъпи за трети път на сцена у нас - на 31 юли на плаж Каваци. Популярният американски изпълнител ще пристигне днес у нас, като ще прекара вечерта преди събитието в София.

В ранните часове на петъка той и неговият екип се отправят към Черноморието, където ще бъдат хедлайнери на музикална програма с участието на още три групи. Самият лайв ще се случи непосредствено до морския бряг – пред клуб Алкохол. 
 
Специално за първото по рода си шоу на тази локация, териоторията на плажа пред клуба ще бъде пригодена да посрещне изпълнители и фенове – с поставянето на сценични съоръжения, допълнителни барове, добре обособена зона за хранене и подходящо организиран пропусквателен режим.

Вратите ще отворят точно в 19:00 часа.

Първи на сцената, в 19:30 часа, излиза Dayo - нов, обещаващ роден проект, чиято музика съчетава хип-хоп бийтове в комбинация с тромбон, сурови семпли, масивни бас линии и безкрайни атмосфери в изпълнение на цяла плеяда от известни в средите музиканти, които ще дадат откровено приятен и свеж старт на събитието.

Следват две от най-успешните за настоящата година български рок-банди – Jeremy? и Odd Crew. Първите ще излязат пред феновете в 20:30 часа и ще забият изцяло авторски сет, а час по-късно Odd Crew ще представят иначе твърдата си музика с акустични аранжименти.

Самият Everlast е предвидено да се появи на сцената в 22:45 ч. Веднага след края на концертната част, вечерта ще продължи с афтър-парти на същото място - с DJ-сетове, подготвени от Raw Land и DoLittle.
 
Everlast, който бе част от световноизвестната рап група House of Pain, има осем албума като солов изпълнител. Печели "Грами" за дуетната песен "Put your lights on" заедно с Карлос Сантана. През годините има общи проекти със Snoop Dogg, Swallen Members, Cypres Hill и много други.

Билети за летния лайв на Каваци на 31 юли се продават в мрежата на Eventim.bg. Промоционалните вече са изчерпани и са налични пропуски по 45 лева. На място пък ще се влиза срещу 50 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: КавациJeremyOdd CrewEverlast
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари