Гери-Никол – силна и скандална или мило, сладко бебе

Никога не съм си поставяла за цел да съм известна, твърди тя
51
Гери-Никол – силна и скандална или мило, сладко бебе
Снимка: Булфото, архив

Гери-Никол е прецедент в родното ни музикално пространство с главоломната бързина, с която стана известна. Тя се появи на сцената на миналогодишния X Factor като част от сформираната от шоуто гърл група Sweet 16, но още тогава стана ясно, че триото няма да просъществува.

"Ела и си вземи" излезе в началото на юни тази година и бързо се превърна в хит, а новата й песен "Момиче като мен" предизвика доста дискусии заради визията й. Дори Агенцията за закрила на детето надигна глас срещу певицата, заради предизвикателните чупки на задни части в клипа.

Започнаха спекулации – кой бил баща й, който финансира клиповете й, как Гери за своята крехка възраст била вече истинска мъжемелачка, как е страшно надута и просто една малка "кифла", която обикаля екзотичните кътчета по света.

Още по темата

Ученичката се опита да отговори - искрено и непринудено, с позитивизма, чаровния наивитет и хъса за живот от висотата на своите 17 години пред сп. "Story". 

Момичето казва простичко, че освен талант, носи в себе си и голяма упоритост. Така действа винаги - поставя си за цел нещо и го постига.

"Всъщност истината е, че никога съм си поставяла за цел на всяка цена да бъда популярна. Един човек или притежава нужните качества, или не ги притежава. Вариантите не са безкрайни. Щом съм успяла да предизвикам интерес дотолкова, че да бъда обсъждана в цялата страна, очевидно притежавам нужните качества, за да успея", отсича Гери.

Животът й наистина се преобърнал, когато излезе първата й песен, но тя го оценява по-скоро в положителна посока. Но славата има и отрицателни черти. 

"Все повече чувствам моят дом като мястото, където съм защитена, което ми носи безкраен уют и комфорт. Вече каня приятелите ми вкъщи. Аз по принцип никога не съм обичала особено да обикалям безцелно кафетата, като имам свободно време, предпочитам да отида на фитнес", разказва певицата пред списанието.

Вместо толкова много негативизъм накуп да й се отразява зле, да я депресира и парира действията й, Гери-Никол се зарича да гони целите си докрай. Нарича хейтърите и чернилката, която изливат по нея "малки пречки", които я нахъсват да гони с двойна сила успеха.

"Искам да кажа на хейтърите само това: "Обичайте ме и продължавайте да гледате клиповете ми! Защото, щом ежедневно и ежеминутно си пускате клиповете ми и ми помагате в класациите, значи - всъщност сте мои фенове!", категорична е Гери.

Истинската Гери-Никол?

"Както вече споменах, аз имам силен характер. От малка побеждавах момчетата в детските игри и все още съм доста бойна и игрива. Обичам да се забавлявам. Но всъщност истинската Гери-Никол е едно невинно, мило и сладко бебе. Само че, както вече казах, малцина имат възможността да се запознаят с този образ", шокира със собственото си описание певицата.

Тя е категорична, че е всичко друго, но не и глезла. Не харесва лигави истории и префърцунени номера. Когато родителите й възложат някаква задача, винаги я изпълнява, даже понякога да не й се иска.

"Обичам родителите си най-много на света. Те знаят всичко за мен и когато им споделям, взимам най-правилното решение. Вкъщи се чувствам най-сигурна, защото усещам истинската любов и топлина. От майка ми съм взела нетрадиционната нотка в себе си, изкуството да бъдеш различен. Тя е много добър и всеотдаен човек и мисля, че съм наследила и тези нейни качества. На баща ми приличам по решителността и смелостта да отстоявам своите позиции, да заявявам коя съм като личност", добавя Гери.

Шегува се, че има проблем с очите - 2,5 диоптъра късогледство, и когато е без диоптричните си очила и някое момче й направи впечатление, то това е знак да си ги сложи и да се вгледа в детайлите.

"Разбира се, това е метафора. Мен не ме интересува толкова външния вид, а какъв е човекът. За мен е важно момчето до мен да ми е интересно постоянно, да умее да задържа вниманието ми и да ме мотивира да бъда креативна. Ако трябва да съм честна, предпочитам бъдещият ми приятел да е човек от шоубизнеса. Смятам, че ще можем да си бъдем полезни един на друг", смята Гери-Никол.

Относно как реагират родителите й на създалата се полемика с визията й тя добавя: "Родителите ми и аз живеем в XXI век, ние сме широкоскроени хора и виждаме какво се случва по света".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: Гери-Никол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
7
 
35
 
! Отговори
Татяна Ковачева преди 8 години
Като толкова не я харесвате защо си правите труда да търсите новини за нея, да четете цялата статия, и да мислите колкото се може по-обидни коментари за нея, които нямат нищо общо със статията?
40
33
 
8
 
! Отговори
А1 преди 8 години
доста нашумя това в българия така, че ще кажа какво знам - познавам гери от даскало и мога да кажа, че е *** и надута, НО чак някаква проститука, както я описват не е даже не го е правила още заради не знам защо има много задължения, но е адски ***.. ааа Дарина Йотова също я познавам от същото даскало е тя има много повече талант и заслужава да стане по известната АМА КАТО ГЛЕДАМ С КАКВИ ПЕВЦИ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЕЕ КАТО КРИСКО ПО- ДОБРЕ НЕ - ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ Е ПОРНОГРАФИЯ ТВА Е.
39
40
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Статията ми се струва платена
38
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя е страшно талантлива, пее като звяр и още от X-Factor си личеше с колко любов към музиката го прави и колко труд е положила. И двете песни ми харесаха, но клиповете не. Да, ясно е какво се прави по света, но пошлото и тук и там си е пошло. Защо точно то трябва да се имитира?
37
11
 
41
 
! Отговори
noran преди 8 години
Gerry, tova e Balgaria , mila, strana na ogranicheni ploski heitari, davai vse taka, te ako mogat, neka da go napraviat po dobre.
36
30
 
11
 
! Отговори
b преди 8 години
Защо ли заглавието на последния и хит ми напомня на нещо познато...Rihanna-A girl like me
35
34
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скандална и бебе.Може би е с вид на покварено бебе.
34
15
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е яка, на който не му харесва знаете има голям избор на какво друго да ...., кеф ви Азис, кеф ви Фики ;)
33
45
 
18
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Малката , много от рано започна. На всичкото отгоре и със самочувствие , а покритието е в земята.
32
51
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ходела на фитнес в свободното си време ??? Да,добре,заради това е с такива дебели бутове,*** и ръце,Щото ходи много на фитнес.Н е лошо някоя книга да прочете и да спре да прави такива пошли и грозни клипове.Грозно,дебело кюфте със претенциите на супер звезда,айде на село обратно в ***.
31
45
 
10
 
! Отговори
didi преди 8 години
Имам сирене между бутовете.
30
12
 
51
 
! Отговори
Еротоман преди 8 години
С голяма уста, дълбока
29
15
 
53
 
! Отговори
didi преди 8 години
Щом има толкова хейтъри, значи наистина е успяла. Браво момиче, рано или късно трудът винаги се награждава. Прави пари и хич да не ти пука. Лошо е , че живееш в България и сигурно ще ти е трудно да си намериш приятели, но нищо обичай семейството си и си живей живота. Останалото е завист и простотия!!!
28
44
 
11
 
! Отговори
бико преди 8 години
или малка дето дава всичко само и само да се качи малко по на горе - гери никол след две години за друго няма да става
27
48
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много проста.Практически не по различна от чалгаджийка
26
13
 
54
 
! Отговори
Flex преди 8 години
До Жан Габен (2)Въпросът не е дали Гери-Никол празнува на Никулден или на Гергьовден. Въпросът е, дали ще я порят като риба, или ще я пълнят като агне?
25
40
 
10
 
! Отговори
местя преди 8 години
местя
24
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като няма новини за Ким хейтърите хейтват Гери
23
47
 
17
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
На кво да завиждам бе, аркадаш, на висналите й меса по ръцете, тлъстите бутове и ***, на кривата й мутра и огромната й уста тип "лапам две мъжкли близалки едновременно"? Тва е много чалгаджийско изказване като цяло - "завиждате!". Ходи на планета пайнер, вържи преди тва кърпа с пайети и се раздавай!
22
18
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам дъщеря ми да стане, като Гери-Никол. Дъщеря ми по цял ден танцува на новата и песен. Гордея се с нея