Гери-Никол: Яката дупара – кой ще я бара?

Вижте новото й видео към песента "Готина и луда"
190
Гери-Никол: Яката дупара – кой ще я бара?
Кадър: YouTube

Гери-Никол представи най-новото си парче "Готина и луда", както и видеото към него.

Текстът звучи някак като реклама на собствената й персона, но пък е закачлив и със сигурност ще допадне на тийнейджърите.

Основен акцент в припева е "яката дупара", а Гери доволно е наситила видеото с изглед към задните й части. Лирическата героиня задава екзистенциалния въпрос "яката дупара кой ще я бара".

Тийнейджърката е категорична, че с изгледа отзад "ша ни запали", а вие можете сами да прецените дали изпълнява заканата си във видеото, което е режисирано от Александър Моллов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
7
 
30
 
! Отговори
ами що пишеш преди 6 години
До Йони
149
18
 
18
 
! Отговори
BadWolf преди 7 години
"Лирическата героиня задава екзистенциалния въпрос "яката дупара кой ще я бара"."Евала косподин Попов
148
36
 
8
 
! Отговори
ДН преди 7 години
Отврат!!!
147
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безобразие на жена, музика и всичко. Отвратителна във всичко. И мен ме е яд, че пиша коментар за този човешки ***.
146
31
 
8
 
! Отговори
pfff преди 7 години
ako zabelezvate v klipa ,4e e napraven s mnogo barzi kadri i qrki svetlini i smenata na deisvieto v klipa po tozi barz na4in +osvetlenieto e = vazbujdane na 4ove6kite setiva ako horata malo pove4e razbiraha ot tova izkustvo 6te vidat 4e ne e ni6to osobeno , pesenta e zaka6mer a tia samata ia pokazvat sam za 4-5 sekundi na kraia na klipa ina4e s tozi debel pardelnik nema kak da se polu4i..ni6to li4no prosto istinata ..
145
39
 
7
 
! Отговори
Йони преди 7 години
Не е най-важното дали въпросната е с къси крака и голяма "д-ра", а по-скоро, че текстът на песента е потресаващ. По-лошо е от чалга.Чак се срамувам, че отделям време да пиша коментар за тази безвкусна помия.
144
40
 
11
 
! Отговори
Patrik GG преди 7 години
nqmam ko da kaja
143
32
 
32
 
! Отговори
Дедо Ви Пич преди 7 години
Ниско е момето - като пръдне и дига прах. А дупарата е прекалено голяма за тез къси крачка. Пиша и тройка...по милост. Песента не коментирам - даже политическите песни на комунистите имаха повече смисъл от таз врява...
142
45
 
8
 
! Отговори
До 162 преди 7 години
Ако беше пуснал и звука, сигурно нямаше да издържиш толкова !
141
38
 
18
 
! Отговори
Силно впечатлен преди 7 години
Чудя се как е по-правилно да го нарека това - еталон за пошла селяндурщина или за селяндурска пошлост. Но че е едното от двете, в това няма никакво съмнение !
140
39
 
8
 
! Отговори
Чикиджия преди 7 години
За съжаление и яката дупара - *** *** !
139
41
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ако са положителни коментарите ще ги запазите ли?! Хайде дееее ще си платя и аз като Гери-Никол! Не ми трийте този път коментара, и аз ще ви платя обещавам ви. Абе вие за какви ни мислите? Мислех, че сте сериозна медия. Така де не го мислех, но не знаех, че е толкова зле. Какво сме виновни, че няма позитивни коментари? Виновна си е певицата! Няма да я рекламираме като не става. Добре дееее-трийте...
138
17
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе вие тука критикуващите незнаете на кои хора, убеден съм 100% , че много от пишещите се дрогират, болшинството критикуващи са с обратни наклонности ама сте тръгнали да се правите на моралисти. Това е шоубизнес. Или сигурно незнаете какво е това. Мадона колко оъти е провокирала и ред други певци по света.
137
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото медиите са част от това, както виждаме. И защо е цялата тая пропаганда на мизерия и упадък? Срещу какво се борят и какво целят? Да не им се подвеждаме и да бъдем будни. Убеждават ни колко сме зли и похотливи с цялата индустрия, но не сме. Свят в който думата Бог се свързва със сектантство и зло явно целенасочено е бутан нанякъде. Но накъде? И защо обърнаха значенията на думите добро и зло? За да не знаят децата ни може би...
136
21
 
46
 
! Отговори
Цонко преди 7 години
Харесва ми. Забавна клубна песен. Успех.
135
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сме гледали с половите си органи. Време е за трезва оценка на ситуацията и за реакция на обществото. Слабаци и сатанисти ли сме или последователи на някогашните българи.
134
33
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не си струва даже да я коментираме. Баща и да не говорим. Браво, добре се е справил. Нека бъде горд с малкото си момиченце което си възпя най-мръсната част на тялото. Всъщност от днес устата и е по-***. БРАВОС! ЕВАЛА! Взимат ни за смях вече, но си ги слушаме защото спиииим. А като се събудим ще живеем в черен свят хорааа!
133
30
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко са ви мигрантите от Африка ОЩЕ ТРЯБВА
132
43
 
10
 
! Отговори
Марш преди 7 години
на село
131
42
 
14
 
! Отговори
Bg преди 7 години
Кой знае колко бацила има на тая дупара....