Дичо, Лора и Goodslav излизат на концерта на Ъпсурт

Триото ще доказва, че истината винаги остава ъндърграунд
19 апр 2017 13:45, Александър Попов
11
Дичо, Лора и Goodslav излизат на концерта на Ъпсурт
Снимка: Moko Solution

Цяло съзвездие от изпълнители ще се включи в разбиващия концерт на Ъпсурт на 13 май. Освен соул дивата Белослава, заедно с момчетата от най-известната хип-хоп банда у нас на сцената на Арена Армеец ще излязат още три гост-звезди – Дичо, Лора Караджова и Goodslav. Всички ще заформят едно нечувано добро шоу, като "между бетон сред железа, ще рушат закони, правила…"

Дичо, Лора и Goodslav заедно с класиците на българския рап ще изпълнят едни от най-добрите култови съвместни парчета на групата, превърнали се в истински хитове - "Допинг тест", "Мрън, мрън", "Пунта", "Не питай защо", "50 лева разходи" и други.

Рима след рима, с бенд на живо, най-успешното хип-хоп трио у нас в компанията на очарователните денс диви от балет NOVA – всичко това със сигурност ще превърне концерта в най-голямото рап събитие на годината.

На 13 май момчетата от Ъпсурт отново ще докажат, че имат най-добрия саунд, а "истината винаги остава ъндърграунд".

Шоуто е в зала "Арена Армеец", а началото 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 15 до 45 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ЪпсуртЛораДичоGoodslav
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
2
 
! Отговори
? преди 7 години
И какво означават тези 2 пръста на момчето в средата? Рога на дявола?
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Великани!!! Ще е як концерт! Само за инфо на спорещите да си знаят, че и тримата са от Надежда, сещате се ;)
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много яка дружина са си спретнали...
3
11
 
4
 
! Отговори
Гюнтер до баращия преди 7 години
..хахааа..боли нали маршируващо бездарие нещастно!Аде на село при мама и тати да пасеш козите на баща си стария ***.Бездарно племе нещастно,толкова сте *** и самозаблудени че изобщо сте загубили чувство за,реалност.Бездарници нещастни,добре че,са *** че да има кой да ви ***..ммм,и също съжалявам че няма как да ти го обясня лично да го почувстваш!!! Поеми наследството с гордост Овчар Козоебецо!
2
9
 
6
 
! Отговори
Голда Гобараш преди 7 години
Гюнтер не се излагай, ***
1
7
 
16
 
! Отговори
Гюнтер преди 7 години
Как тъжа за онова време когато знака МЕТЪЛ имаше своя смисъл,когато имаше истинска музика ,нямаше чалгии и "ромите" не носиха рокерски якета..и такива буедни бездрарници като тези на снимката си пасяха козите и овцете в родните си села...Питам се,дали съм носталгик?!