След 20 години: Гумени глави отново заедно

Мишо Шамара си идва от Щатите за концертите
22 авг 2017 10:45, Александър Попов
41
След 20 години: Гумени глави отново заедно
Шамара идва за концертите от Щатите. Снимка: Facebook

Гумени глави се събират в оригинален състав и ще изнесат концерти в различни градове на страната. Мишо Шамара, Вальо Кита и DJ DIDO D ще излязат заедно на сцена за първи път от 20 години насам.

Вече са потвърдени дати за два града. Варненският X Disco Club ще бъде домакин на 8 септември, а в София ще има два поредни концерта – на 13 и 14 септември в Club Terminal 1, откъдето и идва инициативата по събирането на групата.

Фронтменът на групата – Мишо Шамара, пристига от Щатите специално по повода - след около тригодишно отсъствие от България.

Гумени глави са подготвили 90-минутен сет, включващи култови хитове в оригинални и осъвременени версии от ранните албуми – "Квартал 41", "Гуми втора употреба", "За повече пари", "За още повече пари".

Сред тях са парчетата "Ще му разбия главата", "Извинявай скъпа", "Даниела", "Гуантанамера", "Три бири", "Трета вежда" и други.

Билети за концертите в София вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg. Цената е 25 лева, а в деня ще се влиза срещу 35 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
7
 
! Отговори
Коментар преди 6 години
Уникални коментари.. Хора без работа и без самочувствие плюят навред, но не им стиска да правят нищо друго! Жалка история и от там жалка държавица! Ще се радвам, да не ви видя на концерта!
34
3
 
7
 
! Отговори
Etien преди 6 години
На честотите на радиостанция "Разклатете ги добре"
33
4
 
7
 
! Отговори
Шофера преди 6 години
Шамарче паркираи на платенпаркинг,че да не ти откраднат нафтата и резервната гума докато си на концерта.Остави Конса вътре в кабината да спи и дс ти пази нещата някой да не ги открадне.
32
2
 
8
 
! Отговори
Гумаджията преди 6 години
С времето от слънцето гумата се нацепва, мое да се пукнат на концерта, пазете се!
31
2
 
8
 
! Отговори
Тръмп преди 6 години
Истината е че шамара има курс до България с камиона.И докато прави пауза 45 часа,ще искара някой лев.После върти камиона нс пета и обратно в америка да чисти *** през свободното си време. Доналд Тръмп 22.08.17
30
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некадърен певец. Това обаче не ме бърка защото никой не ме задължава да го слушам или да му купувам песните. Лошото е, че ни управлява от 10 години един некадърен и нокомпетелентен министър-председател.
29
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мишо 30 години не се научи да рапира:По една интересна рима на трак; никакъв флоу, умрели крадени бийтове.Глух дето не е чувал рап за толкова време щеше да се научи, просто е уникален неудачник.
28
5
 
19
 
! Отговори
Панял преди 6 години
То шамарчето идва за малко и после с влака право в Масква при другарите кобзон и филипя кир-коров, че му омръзна да мие кенefите в УСА
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кое ?
26
2
 
29
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
Ша има ли отстъпка за червени пенсионери с партийни билети?Ореха ли ше къса билетчетата? Кака *** шъ е на павилиона със закуските май.
25
4
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Мястото на Мишо Шамара е точно при гумените глави. Той вече има опит с такива, от времето на контрапротестите по времето на Орешарски, когато даваше тон в хора на червените бабички, пред НДК и Президенството ...... !!!
24
1
 
14
 
! Отговори
Фики преди 6 години
Бигири бум бенг бенг
23
1
 
16
 
! Отговори
Биг Ша преди 6 години
Една бира бира две, бири бири три....
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама ти ти си слушал май "извинявай скъпа моя..."
21
2
 
19
 
! Отговори
Mitaka преди 6 години
Айде на BG ХИП-ХОП страшилището с най-големите топки, west side кърти.Преди концертите по един контра протест за загрявка, после Мая Манолова и *** Нинова ще са балета, афтер партито ще е на позитано с руска водка.Изинявай скъпа моя, че те пребих от бой.
20
2
 
30
 
! Отговори
Ицо преди 6 години
Патрон на концерта ще е Орешарски, а за тези, които си носят членската карта на БСП ще има 50% отстъпка!
19
1
 
4
 
! Отговори
Ичо преди 6 години
Един *** по-вече или по-малко, каква разлика?
18
2
 
18
 
! Отговори
Уф преди 6 години
Чак ми е чудно не му ли липсва "популярността", която имаше тук в щатите? Като го знаем всички, как се перчеше пред всяка камера и набутва кого ли не да става "звезда". Сещам се за вица: Биг Ша, купил на синът си Лил Ша котка, която кръстили Мър Ша.
17
1
 
36
 
! Отговори
Софиянец преди 6 години
А кой ще доставя поръчките с ТИР-а докато Мишо Шамара е в България?
16
23
 
9
 
! Отговори
east coast преди 6 години
Тоя Мишо е поне автентичен и е добро момче. не е като оня набеден *** от Класическата в София дето като му видиш набурсучения поглед секи момент ше се наака от злоба. ентелектуалния хипхопър Ицо Петрофф.