Жлъч и Гена: Бързи рими, силни думи и добра музика

Музикантите успешно заемат нишата на алтернативната музика
13 дек 2018 15:30,
6

Те са Марио Стоянов и Евгени Енчев. По-познати са на широката публика като Жлъч и Гена - две момчета, които сами пишат музиката и текстовете си, а освен това се продуцират и сами.

Бързите ритми и силните послания на творчеството им озвучава някои от най-обичаните барове на България, а самите музиканти изкарват парите си от концерти и участия пред своите почитатели.

През последните няколко години успешно заемат нишата на алтернативната сцена с албума "Прилив".

Споделят, че и в България може да се печели от продажбата на дискове, стига феновете ти да са верни.

"Когато нещата се повтарят прекалено много, с цел да се "издои" някаква формула, ние гледаме да правим обратното на това. Не искаме да звучим като някакви донкихоти. Просто поставяме на първо място съдържанието в нашите песни", обясни Жлъч пред Bulgaria ON AIR.

Според Евгени Енчев - Гена последните 1-2 години двамата се опитват да правят нещо различно и забележимо от почитателите на хип-хопа.

"Няма седмица, в която да не правим нещо ново. При мен нещата с бийтовете са по-различни - сядам в студиото и каквото ми е настроението, това правя. Правим 5-10 различни инструментала и всеки започва да пише това, каквото му хрумва и харесва. Ако човек наистина харесва това, което слуша, хората са готови да дадат много пари", допълни рапърът.

Двамата ще са част от Новогодишното парти в Терминал 1.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Един човек преди 5 години
Гашо, очевидно да си *** ти доставя радост. За такива хора като теб ще цитирам следното: Бихме ли могли, за такива хора, да обособим едни малки места, където да се радват без да тревожат хората?! И те съветвам да прочетеш някой буквар и поне една книга.
4
0
 
1
 
! Отговори
ФЕНА БОГ преди 5 години
МАРИО ХАХАХАХА ЕДНО МАЛКО ЖОРНАЛИСТКА ЗАД КОМПИОТАРА САС НЕГО СПИ ШЕФА ХАХАХХА МАРИО СТОЯНОВ
3
0
 
7
 
! Отговори
SVE преди 5 години
И да купите ризка на Жлъчката ,като ще го прекръствате
2
3
 
11
 
! Отговори
До Гашо. преди 5 години
Гашо... момче... явно нямаш представа какво приказваш. Това се случва, като слагаш под общ знаменател Жлъч и Венци Венц. И не, че си длъжен да знаеш кой кой е, но ако ще си отваряш устата по тема е добре да си се запознал с темата.
1
18
 
7
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Айде пак измислени творци. Дайте им по една мотика и да копаят картофи ве. За нищо не стават. Секи рапер и творец става. Жлъч да са прибира у село да копай, барабар с павел и веци венц и скандау. Баси бездарниците