Спенс: Предпочитам парче на година, отколкото еднодневки

Музиката ни се напълни с парашутисти, смята той
27

Рапърът Спенс ще стане част от Sofia Summer Fest тази вечер, като преживяването със сигурност ще бъде по-различно, тъй като на сцената до него ще бъде Rap and Roll band.

"Различното довечера е, че форматът е с група. По-рядко се случва и звучи по съвсем различен начин. В България групите се разпадат, защото е по-трудно да се обезпечи финансово една група. За мен винаги е много по-голямо удоволствие с банда. В тази форма сме дори и за чужденци. Музиканти свирят на живо и хората се кефят. Идеята ни е да забавляваме хората", сподели той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Спенс отбеляза, че с  DJ нещата може да се развият добре, но с банда е още по-добре, защото когато музикантите са добри професионалисти, могат да импровизират на момента.

"Парчетата могат да бъдат с дължина каквато групата поиска, докато с DJ вървят тракове, машина е", посочи изпълнителят.

"Сутрин са раждат най-яките идеи, защото тогава главата е празна. Най-много обичам да пиша тогава. Предпочитам да направя едно парче тази година, но то да е изпипано идеологически, отколкото да пускам еднодневки. Най-лошото е, че музикалната индустрия вече е толкова силна, че по медиите и сцените може да се лансират всякакви парашутисти, без значение колко са качествени и смислени. Просто е бизнес, послушните ще бъдат лансирани", подчерта Спенс.

Той взе отношение и спрямо политическата ситуация в страната.

"Май ще се окаже поредният балон, който залъга хората, че нещо в тази държава ще се промени. Нещата в живота се случват отгоре надолу. От горното ниво се появява един, който избира кой от долното ниво ще му подаде ръчичка и ще го дръпне нагоре. В политиката в България нещата се случват отгоре надолу. Дано не се спука скоро този балон", коментира Спенс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Спенс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
9
 
! Отговори
Къв рапър си ти преди 2 години
Специлист по всичко, успял в нищо. Търси публични изяви, пък дано някое участие да падне. Скочи срещу Хазарта тоя ***. Бездарник, ама със самочувствие. Лежи на стари лаври и едно чалга парче, което изпя преди 20 години."Чиче, колко участия имаш бе?А дребни за хляб от вход събираш ле?Спенсия, кой ти храни децата?Да ти го шляпам през устата"
21
0
 
10
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Принципно е прав - има много групи, които не бълват продукция на конвейер и държат на качеството. Примерно My Dying Bride и Draconian издадоха силни албуми 2015 и 2020г.
20
0
 
10
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Нещо ме дразни в т'ва момче
19
0
 
0
 
! Отговори
гумените преди 2 години
са особено рапарски
18
1
 
6
 
! Отговори
рапьр преди 2 години
ми6кува под полата на йена си и духовитото геиче
17
11
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Единственият дето прави нещо истински качествено и смислено е Ицо Хазарта. Не напразно като издаде парче и чак по новините на националните телевизии го казват, а за останалите рапЕри е направо еталон за качество :)))
16
0
 
0
 
! Отговори
  преди 2 години
това ми е коментарът.
15
5
 
2
 
! Отговори
Растата преди 2 години
Добър е за стандартите на българската рап музика. По-скоро беше добър. Сега е дърт и според мен трябва вече да си почива и да не занимава вече с правенето на песни. Иначе е много над "рапъри" като Килата, Криско, Мишо Шамара, Устата и пр. Тези най-новите няма и да ги споменавам. Наистина добри рап изпълните ли в България не са комерсиални - Явката, Керанов, Бедата и т.н.
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бях го забравил този рапър.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 1 - Имаше прекално много изтрещялчета, дето му се вързаха, обаче. Беше жалко и смешно - спенс беше "западен", преди 20 години, пееше за *** и треви, носеше "хуйдитъ", имаха си цял "лейбъл", правиха някакви сеслко посредствени паритта, но се опитваха де. Носиха дооооста американско изглеждащи дрехи и това им донесе някаква слава, ама ... мина модата и бляяяяяя
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пияница мистик 6 - Да и ский ко става - една песен писана от 15 човека. Промоции през 3 секудни, реклами навсякъде. Има армия от композитори, маркетинг специалисти и финансисити, дето имаг готови продукти, готова визия, просот търсят артист, на който да я дадът, за да изкарат парички.
11
8
 
17
 
! Отговори
кескьосе преди 2 години
Къф рапър е тоя? Имаше преди 20 години една-две песни с крадена музика и това му беше.
10
1
 
2
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Тоя кадър на БНТ сега да направи и едно парче F Europe, Viva Cuba и е готов да захлеби пак от някое посолство.
9
4
 
17
 
! Отговори
Инспектор преди 2 години
Спенсяка напомни за себе си,фантазирайки си че е рапър.Абсолютна загуба на време и енергия беше едно негово участие на което се озовах по грешка.
8
1
 
11
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Концерта му започна тогава 2 часа след определения час.Банда бяха на ниво обаче тоа много зле.
7
3
 
17
 
! Отговори
коки преди 2 години
Да и ти си най-големия парашутист
6
19
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Интересно оправдание за творческо безсилие. Майли Сайръс и Дуа Липа бичат по 2 албума на година, с кое от кое по-готино парче, като Майлито сама си пише и текстовете и музиката, за Дуа Липа не знам, само знам, че баща и е музикант също, тоест има вероятност той и дъщеря му заедно да композират. А тоя седнал да ми обяснява, как идеологически изпипвал едното парче на година :))) Това да не ти е пропагандна листовка бе, абдaл? ....Ахахаха
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
една делта не предпочиташ ли? сега е хит на 2 години не на една :)
4
2
 
15
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Ти да не се мислиш пък за пилот бре ???Гледах те само веднъж в клуб Терминал.Най слабия концерт на който съм присъствал и понеже не ти знам песните от записнищо не разбрах от бученето то на микрофона.Даже имаше в нашата компания твой заклет фен който беше разочарован.Искам си парите от входа обратно........................
3
5
 
16
 
! Отговори
още един преди 2 години
Тоя толкова мръсно е направил на изгряващи рапъри, докато имаше власт да го прави, че каквато и помия да му се каже в очите, ще е малко. Мръсен продажник и скапан посредствен рапър. В България гарантирам, че по-долен човек в рапа няма!