Wikileaks с разкрития за налагането на ГМО на Европа

Писма на американския посланик в Париж хвърлят светлина върху въпроса
Обновена: 28 дек 2010 19:21 | 28 дек 2010 19:21,
246
Wikileaks с разкрития за налагането на ГМО на Европа
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Публикувани в Wikileaks американски дипломатически писма говорят за конспирация на САЩ за налагането на генномодифицирани организми (ГМО) на европейските държави, пише naturalnews.com.

Документите разкриват думите на американския посланик във Франция Крейг Стейпълтън, който изразява гнева си от идеята Франция да гласува екологичен закон, който би затруднил експанзията на ГМО:

„Европа се движи назад, не напред по този въпрос, а Франция играе водеща роля, заедно с Австрия, Италия и дори Комисията (Европейската)... Ако поемем по линията на репресивни мерки ще дадем да се разбере, че настоящият път реално ще навреди на интересите на ЕС и може да засили европейските гласове в защита на биотехнологиите.“

Стайпълтън казва и нещо друго, което заслужава внимание.

„Екипът ни в Париж препоръчва да калибрираме списък с цел отмъщение, който ще причини известно страдание в целия ЕС, дотолкова, доколкото това е колективна отговорност, но който се фокусира отчасти върху най-сериозните виновници. Списъкът трябва да е умерен и да бъде устойчив за дълго време, защото не можем да очакваме бърза победа.“

На базата на тези писма naturalnews.com прави извода, че конспирацията за налагане на интересите на компаниите производителки на генномодифицирани организми е факт. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още по темата: ГМОWikileaks
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
0
 
3
 
! Отговори
kireza преди 13 години
Лабораториите и складовите бази на Монсанто да бъдат превърнати на пепел и тя да бъде изпратена в короната на слънцето,та никаква монсантовска зараза да не остане на Земята!!!УНИЩОЖЕНИЕ ЗА ТЕЗИ АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!
220
0
 
1
 
! Отговори
kireza преди 13 години
На тези ***,които искат да налагат ГМО давайте да им баскаме чотурите,да ги провесваме на елхите като коледни украшения!!!Изродиииии адови,емисари на сатаната,педофили недое......
219
0
 
5
 
! Отговори
Любопитен преди 13 години
Много бих искал да разбера с какво се храни американският посланик; дали пък не си поръчва специални "безопасни" ГМО продукти отвъд океана, които толкова ни препоръчваше? Или търси добри наши и европейски екологично чисти и здравословни храни? Май се досещам какъв е изборът му. Пък и ние не сме индианци, че да ни залъгват със стъкълца и мъниста!
218
0
 
17
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Американо-юдейски гадове оставете Европа на мира. Яжте си генно-модифицираните *** и ***. Добре че е Асандж да отвори очите на света. Да пукнат дано щатските ***
217
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От Мичурин
216
7
 
0
 
! Отговори
до 238 преди 13 години
...а мастурбацията води до ослепяване,нали?Научно доказано е.
215
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората които сеят ГМО трябва всяка година да купуват семена от Монсанто, които са доста по скъпи от обикновените. Генното им модифициране се състои в това да не са годни за повторно засяване. Смятайте какво ще стане, ако една фирма дефакто притежава всичката храна!
214
0
 
15
 
! Отговори
майстор преди 13 години
съединените африкански - юдейски щати скоро ще са неприятен спомен от историята на човечеството,защото и те както всичко в живота следват вечния закон на махалото и както деня се сменя с нощ,има прилив и отлив,така и империите следват неумолимо закона и оттам възход и падение ,в миналото има безбрй примери за такива държави и имоерии ,така ,че няма нищо страшно ,именно страха е тяхното оръжие и ако спрем да се страхуваме и им се вързваме ще видим ,че (елита) са жалки мижитурка с повечко пари .
213
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако оставим здравето на хората настрана, най-малкото за ГМО е че световното селскостопанско производство ще бъде поведено към монополна зависимост. А това ще даде възможност и за предизвикване на изкуствени хранителни кризи и още един начин за икономическо подчиняване. И тогава "научните" приказки на защитниците на ГМО пет пари няма да струват. В ръцете на хората просто няма изцяло добра наука.
212
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как пък до сега не се намери един български журналист с добър английски език, та да вземе да преведе и публикува някое друго материалче от Wikileaks в български сайт на български език!Ама "страх лозе пази" дори и ДнесБГ не пропуска да отбележи, че така "пише naturalnews" !Преведете някой друг ред и го публикувайте от ваше име, бе пичове!Няма да ви закрият сайта!Пък и "кликчетата" ще се увеличат и цените на рекламките ви ще скокнат!
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
lol
210
1
 
1
 
! Отговори
Сиганин преди 13 години
Още някой друга обществена тайна,да е разкрил УикиТеча?
209
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
amerikancite sa mnogo gadni hora.koito nevqrva i se zablyjdava ,neka da izleda tozi film- "dyhat na vremeto"
208
0
 
10
 
! Отговори
Я преди 13 години
Ехо.ако е ГМО царевица,то не може да се засяват добивите.Точно тук е интересното-всяка година купуваш разсад.
207
2
 
0
 
! Отговори
хи.хи преди 13 години
*** работа - ве кой чете в днешно време книги - ха ха ха
206
1
 
0
 
! Отговори
WGX преди 13 години
Каде да я намеря тази книга?
205
2
 
18
 
! Отговори
Равносметка преди 13 години
Така-а-а! От написаното дотук какво следва? Болшинството са възмутени, но един-двама направо ни обвиняват, че 99% не разбират какво е ГМО. Хайде де!Българинът не е толкова ***! Разбрал е вече достатъчно. Други пък/не малко/прехвърлят топката към СССР, комунизма и т.п., защото ги е страх направо да защитят ГМО. Не е ли пределно ясно, че по света стават странни неща? Хората се държат като зомбирани, освен външно уродливи, те са и с опустошена психика. Това ли е целта?
204
1
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
За пари брато ще ни избият дори с ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН - ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! нО ТРЯБВА ДА И СЕ ПОМОГНЕ ЗА ДА ЖИВЕЕ.
203
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да си гледат работата тия 3 буквени *** - смърт за тая раса. Да живее България!
202
3
 
28
 
! Отговори
ИНДИАНЕЦ преди 13 години
ЯНКИ , ВЪН ОТ СВЕТА И НАЙ-ВЕЧЕот ЕВРОПА !ЯЖТЕ ЗЕЛЕ

Спонсорирани публикации