Син на ченге стреля в американско училище, после се самоуби

Младежът ранил директора и зам-директора
Обновена: 7 яну 2011 14:47 | 6 яну 2011 08:14,
49
Син на ченге стреля в американско училище, после се самоуби
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Синът на полицейски следовател откри огън в училище в Омаха, щата Небраска, рани директора и заместник-директора и принуди паникьосаните ученици да се скрият в столовата, предаде Асошиейтед прес.


След нападението, извършено непосредствено след края на зимната ваканция, 17-годишният младеж, който посещавал училището от не повече от два месеца, избягал от местопрестъплението и се застрелял в колата си.

Властите не са изразили предположение за мотивите на младежа. 

Извършителят, идентифициран като Робърт Бътлър младши, бил прехвърлен в училището в Омаха, през ноември от друг град в околността. Той оставил във Фейсбук гневно съобщение, изпълнено с ругатни, в което предупредил, че хората ще чуят за "злините", които е извършил.

Той обяснява също, че училището го е тласнало към насилие. Училището в Омаха било по-лошо от предишното му, а новият град го променил, твърди Бътлър. В съобщението във Фейсбук той се извинява и обяснява, че иска хората да го запомнят, какъвто е бил, преди да съсипе живота на семействата на жертвите си.

Съобщението завършва със "сбогом".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: училищестрелбасащ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 13 години
To po dobre da stanat mafioti - samo , sega niakoi sa policai mafioti :))
47
0
 
0
 
! Отговори
ddt преди 13 години
Americanska istoria X !!!
46
0
 
3
 
! Отговори
Ънонимъс преди 13 години
Има куки има и куки. 80% от ушанките в София са от провинцията (реални цифри) и всеки ден като отидат на работа трябва да си плащат билетчето. С тия малки заплати голяма част от тях са корумпирани, непрофесионални, комплексирани и нервни простаци; трябва да съкратят част от тях и да използват парите за заплата на останалите, та да спрат да крадат. Само че повечето съкратени веднага ще станат мафиоти.
45
0
 
3
 
! Отговори
овчар преди 13 години
Пише се информация, а не имформация.
44
6
 
1
 
! Отговори
кучето преди 13 години
В Америка е престижно да си полицай всички хора им свалят шапка там и ги уважават.
43
0
 
6
 
! Отговори
Четящ преди 13 години
Трябва да се забрани на полицаите да имат деца. Раждат ментално ощетени. Предвид, че обичайно утайката на обществото стават полицаи, е абсолютно логично и поколението да е увредено.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо ти не отпътуваш за Русия, идиотино? ***. Какво си мислиш, че като си носил Макаров 30 години и имаш някакъв приоритет да казваш кой къде да пътува ли? За такива като тебе поклонници на дебелата тояга само шутове в *** и никаква пенсия. Знаеш ли, че като ченге нямаш право да взимаш страна в политиката, тиквенико?
41
0
 
6
 
! Отговори
Изумен преди 13 години
Да ти имам ника пък на тебе. Как го написал, все едно е някаква гордост. Ама то, след 30 години в МВР е очевидно, че затъпяването е необратимо.
40
0
 
6
 
! Отговори
Аптекар преди 13 години
Винаги съм предлагал безплатно презервативи на ченгетата. Просто ми е жал за олигофренчетата, които се раждат от кофти генетичен материал.
39
0
 
5
 
! Отговори
e преди 13 години
TOVA NI 4AKA I V MUTRESTANIQ. NOVOTO POKOLENIE KOETO RASTE V MUTRENSKA DARJAVA, E SAS SA6TATA LABILNA PSIHIKA, KAKTO TOVA HAMERIKAN4E. PU6AT TREVA O6TE OT 3 ti KLAS. A ZA PO NATATAK NE MI SE MISLI. NIKAKAV KONTROL NITO OT RODITELI, NITO OT U4ITELI. PALNA ANARHIQ CARI NA VSQKADE. TOVA E POKOLENIETO, KOETO IZRASTVA PO HAMERIKANSKI MODEL.
38
1
 
5
 
! Отговори
до KOI преди 13 години
фен,пази се да не те утрепят на някоя бензиностанция,щото в юесей е пълно с психопати!аха.
37
3
 
3
 
! Отговори
mutata plovka преди 13 години
Велика държава. Нищо че по кяколко пъти в годината някои недоразбран *** се сдобива с уръжие и изтребва една малка част от населението. Та това си е естествен подбор.
36
5
 
2
 
! Отговори
Ченге с 30г.стаж преди 13 години
За което съм задължен да благодаря.А имформацията е непълна и засягаща и моя и на колегите ми не само в Б.Г. и в САЩ авторитет а и по целия свят.Отнася се за тези които държат на професията си.
35
2
 
2
 
! Отговори
Koi преди 13 години
Taq edinica koqto polu4i e ot men, ti si sigurno edinstveniq normalen 4ovek koito napisa ne6to smisleno do sega
34
2
 
6
 
! Отговори
Ченге с 30г.стаж преди 13 години
Питане:заглавието на сайта е много фрапантно-син на ченге и т.н.до тук добре а няма ли имформация за майката тя каква е,коя е,какво работи и т.н. и т.н.
33
2
 
4
 
! Отговори
Ченге с 30г.стаж. преди 13 години
Като нямаш кирилица пиши на английски тогова а не на шльокавицата ти.А за система не говори хлапе,може на някого да не му харесва нали.
32
3
 
5
 
! Отговори
Koi преди 13 години
Nqmam kirilica na laptopa ina4e s udovolstvie, za drugoto ne sum im za6titnik, prosto mi haresva kak e ustroena cqlata im sistema i kakuv red ima... I sega pak se po4na v tova nqmal sum vqra i kakvo li ne o6te v Bulgaria, bratle az sum bulgarin i si obi4am Bulgaria kolkoto i zle da e, no tova ne ozna4ava, 4e ne moga da si izkaja mnenieto i ako iska6 da goni6 nqkoi ot BG po dobre goni teq *** ot narodnoto subranie koito edna magistrala ne mogat da postroqt
31
2
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
гетото сащ
30
3
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 13 години
do KoiТъпо американско парче!
29
3
 
6
 
! Отговори
Ченге с 30г.стаж преди 13 години
Вие какво като обществен застъпник ли се явявате на тия световни жандарми?И моля пишете на кирилица а не на шльокавицата ви защото и братята ви хамериканци няма да разберат написаното.А колкото до децата на хамериканците те са плод на нещото което в България го няма а и въпрос на възпитание и ред други неща.Затова пътувай за САЩ просто е излишно да живееш някаде и с някого в когото нямаш вяра имам предвид вългарския народ.

Спонсорирани публикации