Павел Маринов – биография

Кандидат за кмет на Бургас, издигнат от БСП
Обновена: 12 авг 2011 12:46 | 2 авг 2011 12:45,
0

Павел Маринов е роден на 27 май 1964 г. в Бургас
Семейно положение: женен

Образование:
1990 г. – І факултет на ВИ "Г.Димитров" - София, юрист
1984 г. – ССУМОР "Ген. Вл. Заимов", Бургас, специалност "Корабно електрообзавеждане"

Квалификация:

1993–1995 г. – главен юрисконсулт в  Управление "Правно" на министерството на промишлеността
1995–1997 г. – началник управление "Правно" в Министерството на промишлеността
2006–2007 г. – съветник в кабинетa на транспортния министър

Член е на "Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва", както и на Управителния съвет на Бургаска морска асоциация.

Бивш общински съветник в ОбС-Бургас, отказал се от местния парламент, за да се отдаде изцяло на работата си по временно замразения проект "Супер Бургас", чийто автор и ръководител е той.

Според Маринов реализацията на проекта ще осигури 450 млн. eвро инвестиции и ще създаде над 5 хил. работни места в градаа. Идеята на "Супер Бургас" е пълно обновяване на пристанищната инфраструктура и пространството около нея и отварянето на града към морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
ДРУГ ИНФОРМАТОР преди 6 години
Маринов отдавна вече не е Областен управител, а само ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ И МОШЕНИК. Колко години след онзи жалък и смешен ПИЯНСКИ ЗАПОЙ на рожденния му ден - 50 г. , ще показват ЖЕНАТА на друг гнусен доносник - Георги ДРАЖЕВ, ЗА НЕГОВА ЖЕНА - ТОНИТО КАПРИЕВА - ***, куха, грозна ЛЕЙКА, КОЯТО СЕ ВЪРГАЛЯ ОТ КРЕВАТА НА ЕДИН ДОНОСНИК В ДРУГ!!!
1
1
 
3
 
! Отговори
informator преди 10 години
И за какво се радвате. Вече си имаме за областен управител доказан крадец и мошеник, доносник от ДС. Забележете доносник, защото той няма акъл за друга длъжност в ДС, където наистина има достойни и умни хора. Ето и пример. Знаете ли какво стори този другар с завода за технически въглени - Каблешково. Фалира го, разпродаде го(е всеки другар в схемата си взе своето), използва територията му за нарязване на скраб на крадени автомобили, завеща му тлъсти сметки. Маринов от където мине трева не никне

Спонсорирани публикации