Тежки битки за Левски и Локо София тази вечер в Европа

"Сините" гостуват на Спартак Търнава, "червено-черните" приемат Шльонск
Обновена: 4 авг 2011 14:44 | 4 авг 2011 12:32, Красимир Ангелов
55
Тежки битки за Левски и Локо София тази вечер в Европа
Христо Йовов ще остане на пейката заради контузия. Снимка: БТА

Левски и Локомотив София ще изиграят тази вечер срещите си реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа. Те ще срещнат съответно Спартак Търнава и Шльонск Вроцлав, а всички се питат – приказка или кошмар ни очаква след вчерашното падение на Литекс.

"Сините" ще гостуват в Търнава от 20,00 ч., докато "червено-черните" приемат поляците от 20,30 ч. на стадион "Васил Левски".

Левски има преднина от един гол след инфарктния успех с 2:1 на стадион „Георги Аспарухов” преди седмица, докато Локо стигна до комфортно 0:0 във Вроцлав.

Пълни трибуни чакат Левски тази вечер. Огромни опашки за билети се извиха пред стадион "Антон Малатински" още във вторник, когато талоните бяха пуснати в продажба. Капацитетът на стадиона е за 18 000 зрители. Сините фенове ще бъдат около 700.

Георги Иванов – Гонзо, има проблеми със състава, тъй като капитанът Христо Йовов чувства болки в ребрата от първата среща и ще остане на пейката.

Вижте всички новини около Левски и Локомотив София преди срещите им тази вечер

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
14
 
! Отговори
ЦСКА-фен преди 12 години
Желая успех и на двата отбора.Мисля че ако Христо Йовов остане цял мач на пейката ЛС имат по голям шанс за победа.успех.
14
7
 
10
 
! Отговори
George преди 12 години
Samo Levski. Edinstvenia bg otbor igral v grupite na champ. liga, pak ste otsramva smeshnite otborcheta na litex, cfka i podobni urodi, koito samo kupuvat machove vuv vutreshnoto purvenstvo. Uspeh dovechera i na Loko, imat golemi shansove da minat v sledvastia krug.
13
10
 
4
 
! Отговори
GREEN LION преди 12 години
ДАНО ДА ГИ *** С ПО 3 ГОЛА РАЗЛИКА!!!САМО БЕРОЕ!!!
12
2
 
7
 
! Отговори
Юберменш преди 12 години
Да им викнат един севернокорейски треньор да ги научи на дисциплина и ще видите как ще почнат да се класират...успех им пожелавам, де.
11
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никакви шансове за Уевски, за Локо - минимални. По добре всички БГ отбори да отпаднат, защото ако влязат в груповата фаза, при големия брой мачове там, направо не ми се мисли колко много загуби ще натрупат на сметката на БГ.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оставете Литекс.И малките деца знаеха,че ще се провалят защото в тия турнири не се купуват съдии лесно.И Левски и Локо имат шансове защото са заслужили мястото си за да са там и да се борят.
9
6
 
8
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
Щом са таквава легенда Спартак ,то довечера ще ядете хурката.. :)
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отпадат
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление българските отбори загубиха коефициентите си и вече не са подставени за евротурнирите. Единствения отбор с шанс е Левски, защото ако Анортозис отпаднат, ще освободят едно място при подставените в жребия за плейофите за влизане в групите на ЛЕ и Левски София ще е подставен отбор там, стига да успеят да отстранят Спартак Търнава довечера. Успех.
6
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО ВСИЧКИ *** ЧОРБАРИ, *** И ВСЕКВИ НЕГРАМОТНИЦИ И НАЙ-ВЕЧЕ ГЕОРГИ АТАНАСОВ.СПАРТАК ТЪРНАВА КОЕТО СПОРЕД ВАС Е ГЕОГРАФСКО ОТКРИТИЕ ИМА ДВА ПОЛУФИНАЛА ЗА КЕШ СЛЕД ЗАГУБА ОТ АЯКС И БАЙЕРН МЮНХЕН И ДВА ЧЕТВЪРТФИНАЛА ПАК В СЪЩИЯ ТРУНИР ЗА КЕШ.ДА СИ ЧОРБАР Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА, НАКАЗАНИЕ ОТ ГОСПОД, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДИАГНОЗА ОЛИГОФРЕНИЯ.
5
4
 
26
 
! Отговори
кондуктора преди 12 години
Аз пък съм оптимист. Смятам, че и двата отбора ще се класират. Особено Локото имат всички шансове, на Левски ще им е по-трудно в Търнава. Пожелавам им успех!
4
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и двата отбора ще отпаднат
3
3
 
14
 
! Отговори
Антиритнитопковец преди 12 години
Е за кво скитат?!?!?!До утре да са се върнали-утре и другиден са силните вечери на Син Сити!!!бойко,стоичков има да плаща данъци ама не сте го подгонили що така.сигурно щото рита топка с тебе.
2
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пожелавам успех и на двата отбора.
1
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за съжаление и двата отбора ще отпаднат

Спонсорирани публикации