Още няма задържани за побоя над шефа на АЕЦ "Козлодуй"

Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител
Обновена: 23 ное 2011 20:59 | 23 ное 2011 20:58,
Още няма задържани за побоя над шефа на АЕЦ "Козлодуй"
Снимка: архив, Булфото

До момента няма задържани за побоя на изпълнителния директор на АЕЦ "Козлодуй" Александър Николов, съобщи  за БТА директорът на поилцията във Враца комисар Росен Иванов.

Той посочи, че в хода на процесуално-следствените действия се довеждат и разпитват широк кръг хора, предимно от криминалния контингент, но след установяване, че нямат съпричастност към случая, се освобождават.

Комисар Иванов отново отказа да даде подробности за версиите, по които се работи.

От Окръжната прокуратура във Враца посочиха, че по случая с побоя над Александър Николов е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител в районното управление "Полиция" в Козлодуй.

Още по темата

Към момента в прокуратурата не е постъпвало искане за прокурорско разрешение за задържане на определено лице, за което да се предполага, че има отношение към жестокото посегателство срещу изпълнителния директор на атомната централа.

Общинският съвет в Козлодуй и синдикалните организации в атомната централа остро осъдиха в декларации посегателството срещу Александър Николов.

Изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй“ Александър Николовбеше нападнат на 21 ноември вечерта от двама души близо до дома си. След нападението той е с леки охлузвания и разкъсана мида на дясното ухо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации