Дюдюкания и драми... и Преслава №1

Илиян изравни "брадат" рекорд на Веско Маринов на наградите на Планета
Обновена: 7 мар 2012 14:45 | 7 мар 2012 12:32,
151

Какво ли са видели зрителите на телевизия Планета от този кадър? Снимка: Dnes.bg

 

Телевизия Планета връчи за десети път своите годишни музикални награди. Юбилейната церемония в зала 1 на НДК продължи рекордните четири часа и половина, в която зрителите видяха сълзи, драми, провокации, а накрая феновете в залата едва не провалиха празника.

Близо 3000 души аплодираха своите любимци, като още от началото стана ясно, че основната драма ще бъде в категорията за певица на годината. Крайните почитатели на Галена и Преслава за втора поредна година решиха, че трябва да станат главни герои на вечерта и в крайна сметка при връчването на статуетката освиркванията заглушиха аплодисментите.

За рекорден пети път за №1 бе избрана Преслава, която, за да намали напрежението, отново повика до себе си Галена, за да си поделят статуетката.

"С Галена сме приятелки и въпреки че работим в конкурентна среда, ние никога не сме се съревновавали. Обичам я", каза през сълзи победителката. Нейната колежка също не пропусна да й се обясни в любов.

При мъжете пък най-важната статуетка отиде за Илиян. Той стана за трети път певец на годината, с което изравни "брадатия" рекорд на Веселин Маринов.

След като две години нямаше дебютанти, за 2011-та в тази категория бе отличена Ани Хоанг. Сред призьорите се наредиха още Джена, която грабна другата значима статуетка - за песен на годината, Анелия, Андреа, Галена, народната певица Росица Пейчева, Райна, Цветелина Янева, Емилия, Тони Дачева.

Нашумялата с промените в личния си живот Мария остана на сухо. Тя бе номинирана само в категорията за най-проспериращ изпълнител, но не можа да се пребори в конкуренцията на Джена. Гаджето на Християн, наследника на милионерската фамилия Гущерови, дори не благоволи да присъства и бойкотира церемонията. 

Камелия пък получи наградата на "Пайнер" заради своята 15-годишнина на сцената. Тя се появи в гръб на връчващия статуетката изпълнителен директор Панчо Запрянов и видимо го притесни с визията си.

Блондинката се появи в доста предизвикателна рокля, а след това обра аплодисментите на феновете с микс от хитовете през годините. За щастие или пък за съжаление, тоалетът издържа и бюстът й този път не стана обект на обществено внимание. И затвърди мнението, че тази година феновете останаха с пръст в уста и трябваше да се задоволят със "зърнената" криза.

За сметка на това облеклото на Галена не издържа на напрежението. В края на церемонията ципът на сребристата й рокля й изигра лоша шега и предложи еротична гледка на седящите зад нея. Певицата бързо се скри зад кулисите и след минута вече беше с нова визия.

Емилия пък трябва да бъде доволна, че в залата нямаше модна полиция, а само обикновена охрана. Певицата показа хубаво тяло, но някак си не й отива да пее по трико. Освен ако не се готви за Олимпиадата, но доколкото ни е известно, не е възпитаничка на Нешка Робева или Илияна Раева.

Иначе юбилейният спектакъл доказа още няколко любопитни факта. Слухът, че има криза и няма внос на екстеншъни, беше разбит на пух и прах от видяното на сцената.

Другата добра новина е, че представителките на жанра явно не са използвали услугата на френската компания за силиконови подплънки, тъй като не видяхме намалени гръдни обиколки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истински кошмар! Действително ли има хора , на които това им харесва?!
117
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като прочетох, че Галчето и Преславчето се обичат, вече мога да легна да спя спокойно:)
116
4
 
12
 
! Отговори
Стефан преди 12 години
Нито един положителен коментар и това ако не е добра новина...
115
5
 
12
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
*** чалгарска ***. Редакцията на ***.бг ни ги натрапва тези пошлотии!По колко ви дадоха? По 30 лева ли? Или просто сте си прости чалгари?
114
4
 
12
 
! Отговори
qze преди 12 години
На 9 снимка и метълчето вдясно снима Андейка и е дошло да я види! Срам и позор за метълите !
113
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само като се сетя каква е публиката... показали са прелести пред *** миризливи.
112
3
 
18
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
Този тип новини ги пишете, за да ги оплюем. Почитателите на този сорт ритми не умеят да четат и няма как да са вашата аудитория.
111
5
 
12
 
! Отговори
Йово преди 12 години
Леле колко порно фолк певици/изпълнителки с фалшиви цици, направо от зала 1 на НДК да бяха отишли и на наградите за порно оскарите и там щяха да разбият конкуренцията особено с тази снимка 11. Това певици ли са или порно актриси че май разлика голяма между тях няма.
110
4
 
15
 
! Отговори
Бай КАРАНДАШиян преди 12 години
пу де*ба в еуфорията си и бързината сбърках името на ''Кънчо''!
109
4
 
18
 
! Отговори
Бай КАРАНДАШиян преди 12 години
Абе кой е тоя фризьор дето така си е отмъстил върху главата на Галена? А междудругото за всички чалгари и чалга феновете им по един дебел ''Къчно''!
108
4
 
12
 
! Отговори
Someone преди 12 години
Predlagam 18 + za vsqkvi podobni sbirki , to tova veche pornografiq pa da ne govorim za tekstovete promivashti mozuci samo !!!
107
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямам против музиката на Индия и Пакистан. Нашите чалгарки използват тяхната музика.При толкова почитатели на чалгата се питам дали сме европейски народ.
106
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалгата е позор за всички велики българи от праисторията до днес!Сегашната култура е чалга култура.
105
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На повечето сме им виждали циците...дайте нещо ново!!!
104
0
 
35
 
! Отговори
az преди 12 години
Много ми беше трудно да разгадая що за същество е това, което прегръща Преслава на снимка 1 - мъж или жена. Добре, че е снимка 2, за да видя, че това е Галена. Отвратителна визия, прическа и рокля.
103
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бъди човек, кажи НЕ на чалгата!
102
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия въобще защо са си правили труда да се обличат и без това всичко се вижда. Само не разбрах дали са допускали лица под 18 години на въпросното награждаване? Че май гледките хич не са били за детски очи. Гнус!!!
101
2
 
19
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
И аз бех там и гледам една с могу голема уста и джуки и викам-ти,моме сигурно многу ядеш и за туй ти таквиз джуки дал Господ а тя са смей и вика-аз не ям дедо,само лапам...*** как тъй бе,то може ли да лапнеш па да не ядеш...все едно яз да си го изкарам па да не пикаем...Вървим по надоле и гледам таз де са дисдисала с коса кат на мойта кобилка гривата и зех та я питах-Ти май обичаш да та яздат,а? Пък тя *** изгледа се едно не е виждала дрът чиляк и вика-Не,дедо,аз обичам да яздя...Бреее викам,де сам дошал яз тука,тез тук сичко наопаки праят и лека-полека айде у село,там де ми е местото и де секи зи знай що кога лапне нещо си го яде и че ората яздат конете а не обратно...
100
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
снимка 11 имах предвид
99
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Награди за халтура. Поне снимките поразгледах. Тази от снимка 10 направо може по едни лепенки да си сложи на циците. Ефектът е същия. Да не говорим, че всичките са с толкова пластмаса по тях, че ако стане по-горещо, може да се разтекат.

Спонсорирани публикации