Евтаназия за кучета, които нападат хора, иска Сидеров

От "Атака" искат и оставката на кмета Йорданка Фандъкова
2 апр 2012 17:00,
149
Евтаназия за  кучета, които нападат хора, иска Сидеров
Волен Сидеров Снимка: БТА

"Атака" предлага да се разреши умъртвяването на бездомни кучета, които нападат хора. Това заяви лидерът на националистите Волен Сидеров на пресконференция.

Националистите искат промяна в Закона за защита на животните, с която да се запише, че за жестокост към животните не се смятат действия за самозащита и предотвратяване на нападение от безстопанствени животни, както и умъртвяване на животни, причинили телесна повреда на човек.

"Атака" иска и бездомните кучета да се прибират в приют и ако в определен срок не бъдат потърсени от собственик, да се евтаназират.

Още по темата

От партията подготвят протести и ще настояват за оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"В София има 10 000 бездомни кучета, а общината очевидно нищо не прави по въпроса, само се харчат пари без никакъв резултат", заяви Волен Сидеров.

Според него с последните промени в Закона за защита на животните кучетата стават по-важни от човека. България се превръща в кучешка държава, отсече партийният лидер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
6
 
1
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
до 136Не, Воленчо нищо реално не е направил, освен няколко оперетни скандала. А е депутат в 2 парламента и имаше даже парламентарна група. Дори беше в управляващото мнозинство (преди Бойчето да си напазарува депутати и да му бие шута) и пак не е свършил работа за 2 стотинки!Аз, без да се хваля, поне съм хващал *** в момента на кражбата. Лично. И то не веднъж.А Воленчо нямаше да заслужава дори коментар, ако не правеше успешно конкуренция на "Комиците" и "Пълна лудница"...
119
1
 
4
 
! Отговори
лол преди 12 години
Аз лично съм ЗА. Хич не ми се нрави да трябва да ходя с ножове и пистолети заради някви озверели глутници *** :) Не трябва да има никакво наказание за убийство на животно, ако животното е било агресивно. И тъй като вече видяхме колко ефективна беше "кастрацията" им, по-добре е просто да се избият.
118
4
 
0
 
! Отговори
дрън дрън преди 12 години
Ох вече не смешен! И тоя и онова сурикатче Янето нито знаят къде се намират, нито някого ги пита или пък слуша ама те миличките се вЕрват и пак се надяват да са значими за някого, вече не са смешни а будят тъга
117
4
 
1
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Закон за кастрация на политици!!! Веднага!!! Най-големия *** на държавата ще ни спаси от кучетата. ***!!!
116
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тричане за Волен
115
5
 
1
 
! Отговори
хасан преди 12 години
аз предлагам първо тоя *** да евтаназират, а после и песовете, уат до ю тинк?
114
5
 
4
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Абсурдното е, че такива като 136 и подобните им тук във форума са си въобразили, че принадлежат към някаква по-добра етническа каста и от тази си по-висша позиция, на която естествено са се самопоставили, те вече посочват проблемите, че и размахват заканително пръст. А бе, що не си вземат дребното фюрерче и не си основат някоя пустинна колония, да си се кланят по цял ден пред лика на Волен, обявявайки война на всеки, който се усъмни в неговия ръст или в чистотата на тяхната арийска кръвна група.
113
3
 
4
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
136, уаууу, и като събори волен *** гета...после какво?Като е "против ***", какво?Какво точно решава с това?Какво ще прави после с "***"?А бе,аз лично бих "ревал" не само за Волен а за всеки,който би ме отървал от класически *** като 136.***, които си въобразяват,че животът им струва повече от този,на който и да било *** или турчин.***,на които обществото им е създало условия да се образоват и въпреки това са останали на нивото на който и да било *** от гет
112
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разумно предложение , но как ще се изпълнава ? Щото като те ухапе кучето и ако не го евтанизираш веднага и на място , после върви го търси !
111
2
 
1
 
! Отговори
сти преди 12 години
предпочитам да съм ***, отколкото ти да ''успееш'' Сбогом!
110
5
 
12
 
! Отговори
до 134 преди 12 години
Волен е за събаряне на *** гета, бай полов член. Колкото и иронично да го напишеш Волен е против *** с реално предложение, за разлика от теб, който се уповава само на иронията.Такива тъпани като теб след време ще ревът и ще искат Волен да е жив и на власт..като стане тук само *** и турци. Уви...ще си правят *** и турците с твоята фамилия квото си искат, а ти под земята на 2 метра ще се обръщаш и ще крещиш за Волен, ***.
109
1
 
6
 
! Отговори
До Венелин 134 преди 12 години
Написал си изключително разумно предложение! Подкрепям!
108
5
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Воленчо, пак си се объркал, баце! Кучетата които нападат и убиват хора трябва не да се умъртвяват, а да се дресират и пускат в *** махали. Знаеш ли колко са пострадали от кучета и колко от ***?
107
4
 
7
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
За разлика от премиера Борисов, който сам се определи като *** човек, аз и Вие не сме прости и можем да видим и проумеем двуличието на ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС и уж независимите. Същите тези народни представители, които бяха избрани от народа с цел един по-достоен живот на българите. Уж милеят за народа, уж работят за по-висок стандарт, уж правят всичко възможно да живеем по-добре, за жалост само уж. Излизат облечени в скъпите си костюми и Ви манипулират без капка срам.Същите тези избранници тайно и подмолно работят против интересите на всички нас. Те искат да сме бедни и мачкани, те се интересуват само от собственото си битие и нищо друго. Те са тези, които 22 години в ролята си на управленци мислиха единствено и само за себе си, драпаха с нокти да се вкопчат във властта на всяка цена. Тъпчеха тела, предаваха идеите си, променяха политическия си светоглед за минути с единствената цел да стигнат до топлите депутатски места. Те никога не са мислили за Вас !Това са те, които отхвърлиха предложението на АТАКА за Мораториум върху цените на горивата ! Това са те, които отхвърлиха предложението на АТАКА за Мораториум върху цените на хляба ! Това са те, които в последствие излизат пред Вас, и от ефира на анти-българските телевизии Ви лъжат как ще подобрят съществуването Ви като цяло. Маймуни, които се бият в гърдите какво ще направят но никога не го правят. Примитивни *** водени от собствения си интерес. Интереса на обществото не е техен приоритет !Защо на фона на беднотията депутатите отхвърлиха предложенията на АТАКА за по-ниски цени на горивата ? Всички те отхвърлиха възможността да заплащате по-евтино гориво, всички те освен депутатите на АТАКА. Същото се случи и с хляба на българите. Същото се случи и с Декларацията за геноцид над българския народ от страна на Османската империя. Същото се случваше и с редица други позитивни предложения на АТАКА. Същото ще се случва и за в бъдеще, до момента в който не изметем всички тези, които целенасочено работят против интереса на целия народ. Същото ще се случва, докато АТАКА не дойде на власт. За разлика от Борисов, ние знаем, че Вие не сте прости, Вие не сте лош материал просто сте манипулирани от слугите на 22 годишната власт на клептокрацията. Вие сте умни и аз съм умен, затова се разбираме ! Затова и ще успеем !
106
2
 
6
 
! Отговори
виетнам президен преди 12 години
Заменяме ориз за кучешко
105
5
 
5
 
! Отговори
рублажията до 25 преди 12 години
"Турци и ***,на Волен само на к.ра ще седите,там където винаги си ви е слагал! " -От кумова срама ли го крие мъжкото достойнство с малко листенце.Затова ли "има" толкова жени (които са го предали)..ха..ха
104
1
 
17
 
! Отговори
IYI преди 12 години
Ами то е ясно - в България имат привилегии ***-безделници, мързеливци и престъпници, както и серящи навсякъде, хапещи безпризорни кучета. За такива биологични единици се заделят пари от бюджета, за тях се дават средства от еврофондовете, тях защитават разни комитети и превзети лелки. И всичко това - на гърба на работещите данъкоплатци, които на всичко отгоре трябва да си мълчат и да търпят, когато *** и безпризорниIY кучета заплашват здравето, спокойствието и живота им!!! Ама ще видим...
103
14
 
8
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
давай волене, само на кучетата не си правил още с.......и:))
102
1
 
5
 
! Отговори
до Пес преди 12 години
Не е от името,а кучето просто си прилича на стопанина.
101
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Турци и ***,на Волен само на к.ра ще седите,там където винаги си ви е слагал!

Спонсорирани публикации