Кунева фалшифицирала собствената си история

СДС искат извинение, използвала кадри от митинги на синята партия
12 юни 2012 15:45,
261
Кунева фалшифицирала собствената си история
СДС искат извинение от Меглена Кунева. Снимка: БТА

СДС поиска публично извинение към сините членове и симпатизанти от Меглена Кунева заради безпрецедентния й опит за ограбване на чужда политическа история.

На представянето на инициативния комитет на "България на гражданите" били използвани кадри от митинги на СДС, посочват в съобщение до медиите от партийната централа.

Според сините Кунева очевидно търсила да получи лъжлива дясна легитимност, като се опитвала да присвои миналото на СДС.

Още по темата

"Възмутени от това политическо нахалство заявяваме категорично, че г-жа Кунева без никакво право използва митинги на СДС, за да фалшифицира собствената си история. Всички знаят, че по това време тя се ползваше от уютен номенклатурен комфорт и я нямаше нито на площадите, нито на барикадите.

Политическото бракониерство няма нищо общо с европейските ценности, които тя твърди, че изповядва. Неморално и непочтено е гръмкото рекламиране на сдружението й да се гради на кражба на идеи, история и хора", категорични са от СДС.

На 1 юли ще бъде свикан учредителен конгрес на който ще се създаде партията "България на гражданите", обяви вече официално в край на миналата седмица Меглена Кунева.


 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: Меглена КуневаСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
2
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Аде пак ли тая изпълзя от някъде. Сега банка ли е ограбила? Аааа сигурно като другите отрочета на държавно/партийните мошеници от преди 20 години иска да продължава да трупа пари и власт. Само дето принципа 1 поколение натрупва/разпилява и се изражда е описан точно за у нас. Да изчакаме да видим до къде ще се изпълни в този клон от червената мафия.
182
0
 
2
 
! Отговори
ni преди 11 години
Това е нов вид Пиратство и ти на Едро:)
181
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако я изберете тая,то тя ще е г*за на тройната крадлива,соц.ком ламя!
180
1
 
10
 
! Отговори
Ъ преди 11 години
Не е поетеса, но е на вси правителства метреса!
179
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От дишането им излиза отровна пара
178
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарката Пръмово-кунева е гоце...в женски дрехи! Колкото говорят - толкова НИЩО не казват ...Те говорят предимно за "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ" на народа.Такава им е школата от 100-летницата бкп(бсп)дс...))
177
2
 
3
 
! Отговори
Ястр3б преди 11 години
Че в България има ли история, която да не е фалшифицирана? ... Започвайки със самата история на България!!
176
4
 
40
 
! Отговори
Томас преди 11 години
помнете. Тя е предател на България - лично присъствах в Русе, когато лъга, че няма да се кандидатира за президент - на другия ден се кандидатира; Още тогава лъжеше, че няма да прави партия и се опитваше да убеди една пълна зала как ние, Българите трябвало да отделяме пари - един вид като откуп за *** да не ни крадат, убиват, изнасилват - да сме отделяли пари *** престъпници да се интегрирали. Питам аз защо е нужно това след като има полиция и съд? И само това ли нали тя загроби аец и колко други поразии направи???
175
5
 
35
 
! Отговори
Светльо преди 11 години
Наистина на другарката кунева-пръмова не може да се вярва. През 2009 година тя подмени вота за евроизборите и остана еврокомисар, като не зае длъжноста "евродепутат". По този начин тя излъга стотици избиратели. Също така днес много избиратели на Синята коалиция се чувстват излъгани, защото Кунева привлече Прошляка, а сините са гласували за СК, а не за движението на Кунева. Кунева е една лъжкиня от край време. Ако обаче хората са късопаметни и тази стане премиер, трябва да емигрирам
174
2
 
9
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУ преди 11 години
Леле тази Пръмова доста хора е сложила на бюро чатят и плюят яко,колко и да се напъвате тази няма да я бъде хахахахаха
173
9
 
7
 
! Отговори
До 222 преди 11 години
В тоя ред на мисли бойковистите, също като Божидар Димитров, имат объркана ориентация ляво-дясно и който каже нещо против Борисов, го обявяват за ***. Така бойковистите обичат да наричат по форумите в интернет всеки, който не се радва на Бойко. По-рано през годините сините наричаха БСП и всеки, който е против тях комунисти. Сега терминът е сменен със съответстващ на по-ниското културно равнище на сегашното управление.И понеже от време на време и Синята коалиция нещо критикува по някакви въпроси герберите, веднага им лепят и на тях етикета сини ***. Всички, освен ГЕРБ, са ***.Само че в ГЕРБ не липсват агенти на ДС, като Божидар Димитров. Има такива и областни управители, и депутати и др. назначени от ГЕРБ. Има и наследствени, и бивши комунисти. Това не ги смущава. Те обичат да говорят против ДС и комунистите. Положението граничи с шизофрения.Всъщност *** са самите бойковисти. Типични. Никакви други мнения не признават, никакви други партии, само Бойко. Чист комунизъм.
172
3
 
23
 
! Отговори
ууууууууууууу преди 11 години
Тя цялата е фалшива....хора мислете и преценявайте за кой гласувате,че точно тази ПРЪМОВА-КУНЕВА и хората около нея сътвориха този клозет в България
171
5
 
4
 
! Отговори
до 210 преди 11 години
всъщност умните подозират ...че има не само платени комунистически драскачи, но и безплатни такива, които пишат поради дълбока незадоволеност и ограниченостнай-лесно се познават по клишетата, които приписват на опонентите си
170
12
 
3
 
! Отговори
Съобщение преди 11 години
Ниско образовани гербери налазиха форума. Ще ги познаете по крещенето на глупости с главни букви и чалгарският стил в който използват 4 за ч и 6 за ш.
169
1
 
0
 
! Отговори
До 216 преди 11 години
Защо е така ще разбереш от коментар 117.
168
2
 
5
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
да не се напрягаме във форумите да погледнем какво е на вън да си изключим телевизорите,да спрем да четем вестници и слушаме радио и сте видим действителността.Няма смисъл от писане говорене когато някой си продава гласа или го мързи да отиде да гласува.
167
0
 
2
 
! Отговори
Българан преди 11 години
210! 100% съм съгласен с мнението ти!
166
2
 
6
 
! Отговори
Tома Томов преди 11 години
Ей, умници.! Нима не мислите, че Кунева се е сетила сама, ей така да си прави партия?. Та тя си е подходящ играч, "мюре" за отстрелване, разузнавателна единица.. Кой стои зад нея, чии интереси прокарва сега и чии след време.... не я плюйте- такава -онакава.. Каквато е външно- божа работа. А че става за мюре - става! Хем образована, хем обучена, с опит , слугинаж, амбиции, надежди .. Пък и спастри някой и друг десетак евра...То и Жорж Ганчев пак се кани да изпълзи... Къса народна памет?
165
8
 
10
 
! Отговори
Умните знаят преди 11 години
ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум: "Бойко е пич" "Няма алтернатива" "Строим магистрали" "Мръсни ***" "Червени платени драскачи" Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.
164
7
 
3
 
! Отговори
Българан преди 11 години
Ами то поне половината от Партията на Кунева са бивши членове или симпатизанти на СДС така че няма нищо нередно да показват кадри от митинги на СДС от преди много години!

Спонсорирани публикации