BMW скърши електрически стълб в Симеоновград

Половин квартал остана без ток
Обновена: 15 апр 2013 14:59 | 15 апр 2013 13:54,
43

Снимка: Булфото

Лек автомобил BMW събори стълб в Симеоновград и остави без ток половината квартал „Злати дол“.

Катастрофата стана снощи около 21 часа. Автомобилът се е движил по булевард „Съединение“ в посока центъра.

Шофьорът вероятно е карал със скорост, несъобразена с намокрения от дъжд асфалт, и се е завъртял на платното, удряйки стълб на Енергото.

Той се е пречупил на две и е паднал върху колата. В нея са возили Димитър А., Тончо С. и още един пътник. Те са откарани в болница. На един от пасажерите е счупен крака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Цецо преди 11 години
Точно тия BMW-та станаха по 1000лв. и давай сега - избивай комплекси.. Напълно възможно е и случайно да е станало, но да отсечеш стълб с 50км./ч. е минимално вероятно, дори да е метален и да е корозирал. Модата на Голфовете смениха - BMW-тата. Тези снимки да са ви за урок! Ако карате по- бавно няма да загубите много.. всъщност - НИЩО! :)
30
0
 
4
 
! Отговори
селски карач преди 11 години
Не ми се мисли какво ще стане когато турбо *** успеят да си закупят истинска спортна японска кола.Щом с 1.6 на газ събарят стълбове,какво ли ще е с ЛАНСЪР или ИМПРЕЗА 2.0 турбо AWD.За Х драив им миришат чорапите,но японските спортисти стават по джоба на разни *** и е притеснително.Не са много сериините коли дето набират 100 за под 6 секунди,а у нас има твърде много диреци.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само като чух BMW и ми стана ясно, че пак са направили катастрофа. Голфаджиите минаха на баварци :D
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
samo taka BMW gaz do dypka troshi vcichko deto e ot EVN .
27
0
 
5
 
! Отговори
Manowar преди 11 години
Ей тези прости стълбове,не се научиха да правят дрифтове :)) А според народната поговорка дето по-умният отстъпва,смятайте какви деградирали селски бекове ,притежаващи само гръбначен мозък са били тези.
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТЕЗИ СТЪЛБОВЕ НЕ СЕ НАУЧИХА ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ БМВ та. ДОКОГА ЩЕ ИМ СЕ НАВИРАТ В КОЛИТЕ НА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ? ТЕЗИ СТЪЛБОВЕ НЕ ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО КАРАТ БМВ НЕ СА ДОБРЕ СЪС ДЕСНИЯТ КРАК? ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПОЛУЧАВАТ СПАЗМИ НА ТОЗИ КРАК И *** НА ГАЗТА ЗАПЪВА В ЛАМАРИНАТА. ТЕЗИ БМВ та СА КАТО ПРОСТИТУКИ КАТО ВИДЯТ МАЛКО ДЪЖДЕЦ И ЗАПОЧВАТДА СИ ВЪРТЯТ ЗАДНИЦИТЕ. САМО ЧЕ ТОВА НЕ ГО ЗНАЯТ ТЕЗИ КОИТО ГИ КАРАТ. РАЗБИРАТ ГО ЕДВА ТОГАВА КОГАТО НЯКОЙ СТЪЛБ ИМ СЕ ИЗПРЕЧИ НА ПЪТЯ.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Можеше просто да публикувате снимката без обяснения, ние сами щяхме да стигнем до истината.
24
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БМВ... Мечтата на средностатистическия пацул. 15 годишно с чисто нови гуми-галошки втора употреба. Идилията е пълна, ако клифука зад волана е 18 годишен с приятелката си "искам-да-изглеждам-като-фолк-звезда", наричащ я мило "п.*** ми"... уелкъм ту бългериа....
23
4
 
5
 
! Отговори
666 преди 11 години
До ASIАма ти си някаква много интресна порода разбирач. Първо конете ти бяха критерий дали да е с дискове или не, после критерий стана това, че е 1,6 и преди 2000. Да взема пък аз да ти кажа, че има коли които са 1,6, преди 2000 година са и да, стокови са така. Всичките примери които ти давам са за стокови коли, а не за преправяни.
22
2
 
9
 
! Отговори
поправка на 24 преди 11 години
Това не е тенденция , това е диагноза !!!
21
13
 
9
 
! Отговори
666 преди 11 години
До ASIАло, големия шофьор, я леко малко!Аз пак го казвам. Моята е над 100 коня и е с барабани. Не е BMW! И от стълб никога не са ме отлепвали. Има далеч по-сложни правила и смекти които се правят за спирачките от елементарната теория която развиваш!Опасните шофьори не са онези които карат със стоковите карантии на колата, а онези които си мислят, че знаят и могат повече от другите.Желая ти лек ден, и се пази от прелитащите стълбове!
20
2
 
10
 
! Отговори
edna преди 11 години
Е пак ли BMW?? Почва да става тенденция..
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
E36-чката тотална щета! Има нещо вярно, че това са секта - шофьорите на тия коли. Същото обаче може да се каже и за Honda, и за WV Golf . Просто колите са здрави и сравнително евтини, но каквото и да дадеш в ръцете на неопитен шофьор ще направи поразия.
18
3
 
5
 
! Отговори
!!! преди 11 години
E kak da ne me e qd za stulba...?
17
1
 
46
 
! Отговори
Лупус Цоков преди 11 години
До mneОтзад са дискови спирачки, но изглеждат като барабанни, защото няма наклдаки и дисковете са се оксидирали. А няма накладки отзад, защото, ако си купи накладки и за отзад, няма да му останат пари да сипе газ за 2.78 лв. да иде до дикотеката, за да се напие и на връщане да се шибне в стълба. Горе- долу, така стоят нещата.
16
0
 
6
 
! Отговори
По подходящо заглави преди 11 години
Колата скърши стъба, лангурету се разминаха с "уть".
15
0
 
7
 
! Отговори
666 преди 11 години
До БоТова не е съвсем вярно. Моята е над 100 пък е с барабани отзад. Просто е по-стар модел. Това е.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След такъв удар хубавото е, че са се отървали с леки наранявания.
13
0
 
16
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 11 години
Ама яз затуй такваз талига сам не зел,щото многу бели прави бе-то или ша бутне дирек или ша са ръгне в дарво или ша са изврати на таван ама лошо,че и с рогите напред в другите коли са тряска,та и убави хора гинат...а пък наште момчета *** за нея бе...и наистина си ***-майтап нема и кат са сберат откачена кола с откачено *** и айдеее...ама нека барем дирек да е а не друга кола с нормални ора...инак яз си спа в каруцата па тя си връви сама у дома-ем съм с предно и ем умно бе...
12
2
 
7
 
! Отговори
BMW преди 11 години
Як мотору БМВ-нце ....

Спонсорирани публикации