Шофьорката, прегазила момче, е на свобода

След поредната смърт на пътя – боя за "зебрите" край Капитан Андреево
Обновена: 29 май 2013 14:38 | 29 май 2013 13:00,
64
Шофьорката, прегазила момче, е на свобода
Снимка: Булфото

Срещу 47-годишната шофьорка, прегазила и убила 12-годишното момче на Капитан Андреево, е образувано досъдебно производство, съобщиха от Окръжна прокуратура-Хасково.

Вече тече двумесечният срок, в който трябва да бъдат изготвени експертизите по случая. 

Те ще отговорят на въпросите кога и как се е появил Христо на пешеходната пътека, дали шофьорката го е видяла и имала ли е възможност да предотврати сблъсъка.

Още по темата
Предстоят и разпити на свидетели, съобщи говорителят на прокуратурата Павел Жеков.

Той допълни, че шофьорката не е била задържана, тъй като алкохолните й проби са били отрицателни.

Часове след поредния смъртен случай на пътя край граничното село Капитан Андреево маркировката на пешеходните пътеки е обновена.

Причина за това стана трагичният инцидент, оказа се детето е пресичало на пешеходна пътека с избледняла маркировка.

След трагедията жителите на селото се заканиха, че ще направят жива верига и ще блокират пътя, който е част от шосето за Турция.

Те разказаха, че ежедневно през граничното село колите "прелитат" със скорост 130 км/ч.

Жителите на Капитан Андреево си спомнят как по подобен нелеп начин през 2011 година загина 4-годишно дете.

Още тогава хората от граничното село са поискали на пътя да бъде поставена камера или поне да бъде засилено полицейското присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до коментар 48 обърках коментарите ХЕЙ КОМЕНТАР37 ДА ЗА ЗАТВОРА Е ИЛИ ПОНЕ ТРЯБВА ДА Е В АРЕСТА КАКВО ИСКАШ БЕ *** С БОНБОНИ ЛИ ДА ГИ 4ЕРПИМ И СИ МЕРИ ПРИКАЗКИ ТЕ *** ДОЛЕН
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 48 няма какво да си мери думите много е прав
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do novinara deto e pisal statiata ZA6TO NE KAZVAT KAKVA E JENATA KADE RABOTI TAZI E VRASKARKA 6TOM E NA SVOBODA
44
1
 
0
 
! Отговори
Do 37 преди 10 години
ей ***.. мери си думите *** мръсен
43
0
 
14
 
! Отговори
Б2 преди 10 години
"...Часове след поредния смъртен случай на пътя край граничното село Капитан Андреево маркировката на пешеходните пътеки е обновена."Един човешки живот в БГ струва по-малко от една кофа с боя!!! - Ето в това е трагедията на хората от село!Убийството е факт, а всичко останало е просто ... коментар!
42
0
 
19
 
! Отговори
до 43 преди 10 години
Толкова си шоп, колкото аз съм ескимос. А по темата: спазвайте си правилника и няма да има толкова убити на пътя. Четете книги, ходете на опера, спрете чалгата и нещата ще се оправят. Иначе затъваме все повече и повече!
41
2
 
26
 
! Отговори
abfg преди 10 години
Ако някой ми блъсне детето със 100 км в час на пешеходна пътека никакъв съд и полиция няма да се занимавам, а директно тоя/тая ще се озове във фризера ми.Ще се научите да карате по правилата вандали мръсни и да пазите живота особено на децата. Ясно ли е?
40
14
 
0
 
! Отговори
Shop преди 10 години
42, не разбираш ли, че самият ти си чалгар?
39
0
 
28
 
! Отговори
До 37 преди 10 години
Да искам да си получи заслуженото, както и всички, които си мислят, че са богове на пътя и правилата за тях не важат! Всичките, които карат със 100 на градско, минават на червено, карат в насрещното, от крайно лява лента завиват надясно, изпреварват от дясно, не ползват мигачи, не спират на пешеходни пътеки и т.н. Най - много от всичко искам тъпите комплексирани чалгари като тебе да изчезнат и да се върнат свестните хора, които емигрираха преди 10 години. Това искам!
38
0
 
5
 
! Отговори
liza1958 преди 10 години
като ня пешеходна пътека трябва да се мачкаме ли ужас
37
12
 
13
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Българина е тъпо парче. Ни чул, ни видял, но веднага готов да коли, беси и убива с камъни. За последните две седмици в квартала на два пъти ми изскачат невръстни деца на колело, като и в двата случая придружаващите ги се влачат яваш-яваш на три метра след тях. Буквално днес сутринта, мамата зяпаше с отворена уста една екзотична триколка Кан Ам, докато малкото и се изсули покрай нея. Набих спирачки и клаксон, при което офцата се сепна и го зашамари директно по канчето, се едно то е виновно.
36
0
 
13
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Съболезнования към близките на детенцето и лека му пръст!До N-24.Ако някой няма веществото наречено мозък в черепната кутия с каквато и марка кола да е винаги ще причинява такива трагедии!
35
46
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Била на свобода........А вие какво искате бе ***?Да я разстрелят ли?Наркотици ли е продавала?Отвличания ли?Вашата мама некачествена!*** ***!
34
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Капитан Андреево отдавна трябваше да бъде заобиколено от магистрала. Става дума за 4-5 км до границата. Планът беше това да се случи още преди години, но поради причината, че разни "наши" хора си накупиха правилните парцели земя и после искаха милиони обезщетение от държавата - се наложи магистралата да се препроектира, за да заобиколи тези парцели и да излезе на по-нормална цена. Ако имаше магистрала - този инцидент нямаше да се случи. Сега нека тежи на съвестта на някои "наши" хора...
33
0
 
10
 
! Отговори
законът казва преди 10 години
Ако деянието е извършено в пияно състояние или след употреба на наркотични вещества или техни аналози, или от него е настъпила телесна повреда или смърт на повече от едно лице, или деецът е избягал от местопроизшествието, или е управлявал, без да има необходимата правоспособност, или на пешеходна пътека, наказанието е:а) при тежка или средна телесна повреда - лишаване от свобода от една до пет години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от две до осем години;б) при смърт - лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода о
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изобщо не оправдавам жената, но наистина част от пешеходните пътеки да не кажа по-голямата са много лошо обозначени, липсва маркировката, липсват знаците... друг е въпроса ако караш със 100 какъв спирачен път ти трябва.... Мисля, че непременно трябва да има полицейско присъствие на тези натоварени пътища, а не да ми висят на входа на магистралата...
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Искам да кажа, нека всичко се изкара наяве, тоест дрогирана ли е била, напушена ли, и нека тогава да я линчувате. Просто гледам и от двете гледни точки, поставям се на мястото и на двете страни, всеки един заслужава справедливост в този живот, но понякога и това липсва в живота ни....
30
0
 
18
 
! Отговори
д-р Иванов преди 10 години
Днес за пореден път щяха да ме блъснат на пешеходната пътека пред офиса. *** в колата ми се хилеше докато изчезваше с *** газ... 100 % комплексиран чалгар. Не знам как ще се реши този проблем в скапаната ни държава, но е крайно време да започне да се работи по този въпрос иначе убийствата по пътищата ще се увеличават.
29
15
 
7
 
! Отговори
Моите съболезнования преди 10 години
Какво обиждате и нападате жената! Не сте вие хората които трябва да съдите, има си хора за това, ако нищо не направят дадените лица, то държавата ни е виновна. Ясно е, че по голяма болка от тази да загубиш някоя, няма, но хайде поставете и на жената на мястото, мислите ли, че е искала да убие нечие дете, или нечий син, свидетели сме как всеки ден виждаме всякакви шофьори които карат с над 70,80 км през пешеходните пътеки, но не ни прави впечатление, защото няма инцидент. Грозно, но факт..
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам какви са родителите на детето, но тази жена вече щях да я превърна в инвалид за цял живот.

Спонсорирани публикации