Силвио Берлускони май ще става баща

Щракнаха любимата му в магазин за бебешки дрешки
Обновена: 24 апр 2014 13:37 | 24 апр 2014 13:37,
21
Силвио Берлускони май ще става баща
Снимка: Reuters

Италианският седмичник "Оджи" помества в новия си брой фоторепортаж, отразяващ посещението на партньорката на Силвио Берлускони, 29-годишната Франческа Паскале, в магазин за бебешко облекло в центъра на Рим.

В текста се изтъква, че младата дама е била облечена в типично за жени в начална бременност облекло. Цитиран е и въпрос, който тя е отправила с многозначителен жест към продавачка в магазина: "Личи ли, че съм бременна?". Издаваният на остров Иския всекидневник "Голфо" хвърли преди месец бомба с твърдението, че Берлускони, който миналия септември навърши 77 години, ще вдига на острова сватба с младата неаполитанка през юни.

Фоторепортажът на "Оджи" съвпада с публикуването в испанското издание на списание "Венити феър" интервю с Барбара Берлускони, в което тя опровергава намеренията на баща си да се жени за трети път. "Не се меся в неговия личен живот. Тази връзка си е негова работа, но ми се струва невероятно да има желание отново да се жени," казала дъщерята на бившия премиер и лидер на партията "Форца Италия", който сега изтърпява под формата на обществено полезен труд при максимално облекчени условия присъда от четири години затвор за данъчни измами в особено голям размер.

По-нататък Барбара Берлускони повтаря любимите на нейния баща обвинения към италианската магистратура, които той не може вече да изрича публично, тъй като рискува да му бъдат отнети привилегиите на изтърпяващ наказание при външен режим и да бъде вкаран в затвора.

"Това е момент на голяма болка за цялата наша фамилия. Ние не се чувстваме сигурни в Италия. Нашият баща е преследван от преднамерено правосъдие. Всичко, което той преживя през тези години, е необичайно и присъщо на инквизицията. От юридическа гледна точка ние се връщаме в Средновековието, когато човек е бил съден, не защото е нарушил закона, а заради поведението му в собствения му дом", заявява в пледоарен стил Барбара Берлускони.

Злите езици твърдят, че всичко това е само предизборен трик в очакване на предстоящите европейски избори, коментира ежедневникът "Афари италиани", цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Дум-дум!!! преди 9 години
Дали съм глуповат или с остра форма на дислексия ще разбереш млади *** ако се домъкнеш в Дивака с още 5-8 смешници като теб!!! Впроачем сега съм в Дивака и пиша от смарта-ще бъда тук до към 9-10 часа! Ако можеш и не те е шубе нещастнико-ела да разбереш що ми викат Дум-дум!!! Форца Кавалиере!!!
10
1
 
4
 
! Отговори
Дум-дум!!! преди 9 години
Искаш ама няма-София голяма!!! Улиците тесни-хората са бесни!!! ***-написах ти къде да ме търсиш в София! А това че съм приятел на Кавалиере е известен за много хора ФАКТ! И не ми пука че некакъв анонимник не ми верва!!! Казах че сме приятели-не твърда че сме големи приятели!!! Но все пак му имам личния И-МЕЙЛ !!!Капиш ли си бре соаполанко???
9
4
 
4
 
! Отговори
Дум-дум!!! преди 9 години
До некакъв разгневен бугарин!!! Млад млад-колко да си млад???И кво като си млад??? И сега и АКО остарееш-все бедняк ще си бъдеш!Аз му се възхищавам на Кавалиере-все пак макар и малки но сме приятели с него! По принцип се крия в скъпи ресторанти около пл Славейков във София!Ако не те е шубе ела в Дивака например и питай за Дум-дум!!!Ако успееш да се срещнеш с мен ще разбереш що ми викат Дум-дум!!! Капиш ли си бре мишкар???????
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като го знам на колко гидини е, правилното заглавие на статията био трябвало да е " Приятелката на Силвио Берлускони ще става майка"
7
2
 
5
 
! Отговори
Дум-дум!!! преди 9 години
Само с гнева ще си останеш гневни бугарино!!! Друго нямаш-щото си жалък и беден!Освен птова си завистлив и ограничен до безкрай!!! За сведение-Кавалиере има трима сина и само една щерка-Барбара! Кавалиере е свръхбогат и свръх щастлив!!! А ти си само един БГ ***!!!
6
2
 
5
 
! Отговори
Дум-дум!!! преди 9 години
До некакъв отчаян и пребит от живота атакаджия! Ей ***-Кавалиере е абсолютния символ на преуспелия мъж-а на тебе символа ти е ямболското джудже-тарикатче!!!Домъкна се в София през 1986 година и си беше цар на измамите! Съдиха го за откраднат фотоапарат-но ДС го покри щото вече беше вербуван с псевдоним-Пегас! Стой си в провинцията и лай от дупката от която дращиш! Капиш ли си бре селянче???
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой е бащата?
4
7
 
5
 
! Отговори
Дум-дум !!! преди 9 години
ЕВалла и ашкулсун на теб Кавалиере!!! А нека тъпите бедни прости и ограничени да се пукат от яд и да пускат ехидни коментарчета в некакво БГ сайтче!!! Е тва се нарича БЕЗСИЛИЕ съчетано със БГ завист и слабосилна ЗЛОБА!!! ФОРЦА Кавалиере-ти си еталон за ПРЕУСПЕЛИЯ мъж!!!
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жълтини на първа страница, само така...
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един от най-големите мошеници в обединена Европа е пример за подражание на младите и глупави българи израснали с чалга културата и силикона,като ценности.Сигурен съм,че никой от тях не намира нищо ненормално в това 77г. дядо да прави дете на 29-годишна,което на 100% е плод на любовта на младата жена към престарелият мъж.Да ни е честит новия морал на новият век на Новият световен ред.
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимка преди 9 години
Браво Дон Силвио, който го може, го може. Да гледат и да се учат младите :)

Спонсорирани публикации