Пиян руснак блъсна джипа си в хотелска стена в Свети Влас

Туристът подкарал на заден ход, задържан е за 24 часа
Обновена: 17 юни 2014 14:06 | 17 юни 2014 12:31, Анисия Иванова
53
Пиян руснак блъсна джипа си в хотелска стена в Свети Влас
Снимка: архив Булфото

Пиян руски турист се блъсна с джип "Чероки" в бетонна стена на хотел в Свети Влас, съобщава бургаската полиция.

Мъжът е на 54 години от Москва, с инициали Е.Л. Инцидентът е станал около 1.00 часа след полунощ, когато руснакът на заден ход се блъска в стената. По сградата на хотела има нанесени материални щети.

Впоследствие руснакът е оказал съпротива на полицаите и е отведен в ареста на полицейското управление в Несебър за 24 часа. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са само руснаците. И англичаните и немците идват тук с една цел. Да отключат животното. Защото може. Защото сте мизерници които един друг не уважават, камо ли чужд да ви уважава. Евтин бардак.
33
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, ако беше англичанин, германец или финландец, нямаше да го отразите, нали?
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужас какой позор(
31
8
 
10
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
....и сега, понеже сме се наг...ли на западните *** и сатанисти и....видиш ли- един руснак се напил и хоп - герой е във всички медии! Я да видим след месец дали ще пишат за всеки пиян на мотика британец, швед или немец??? Няма да им стигнат терабайтите в съсрвърите да съберат толкова инфо, защото на слънчев бряг да видиш пиян англичанин е също толкова често срещано явление като да видиш фас на улицата! А и между фас и съвременен британец няма кой знае каква разлика - и от двете нищо не става!
30
8
 
6
 
! Отговори
Гларус преди 9 години
На ви сега руснаци - радвахте им се като даваха парите и купуваха.. проблемите с тях още не са започнали - като започнат безнаказано да вилнеят - те тогава ще видите, не ни стигат нашите мутри , ами и вносни - че тия са доста кръвожадни , боя го имат за хоби... в комбинацията с водка - това си е проблем.. не отричам , че сред тях има и свестни хора - но има и диваци.../ и то какви/
29
6
 
10
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ до38 преди 9 години
До Жалка работа - Не знам колко са "мизерници", но средната заплата за цялата РФ е точно 2 пъти по-голяма от среднософийската, а бензин, ток и газ са на много по-ниски цени от тук! Колкото до алкохолизма - няма по пияни *** от англичаните!!! Нооо...такива като теб не могат да плюят западняците, а могат само да им *** задни..те....нищо че за англичаните и ти си просто fucking slave!!! Това е истината! Зомбитата, гледащи ТВ и вярващи в запада, обаче ставате все по-малко! И слава Богу!!!
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бил ли е с опознавателни знаци или...?
27
11
 
24
 
! Отговори
Жалка работа преди 9 години
Това са руснаците - живеят в най-богатата страна на природни ресурси в света, а са мизерници и алкохолици...
26
4
 
2
 
! Отговори
Бивш военен(пияница) преди 9 години
До 32Колега кое ще се намачка като хартия??? Челната Бронята която е дебела 2 см???Изглежда не си бил в казарма аз от 10год имам ЗиЛ 131 с двигател от ифа. Ползвам го за превоз на дърва два пъти съм го удрял в дърво и нищо му няма... Не пиши глупости ще ти се смеят!!!
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредния фен на алкохолния туризъм! То у нас вече други няма, за съжаление. Добре, че не е пострадал някой невинен!
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 20Po skoro zila shteshe da e namachkan do bezobrazie. Toi osven che e goliam drugo specialn oniama. Lamarinata mu se gyne kato hartia.
23
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да България обича руснаците, само че да си седят в кочинката и да не шават много навънка, особено пък в България, от това алкохолизирано престъпно племе нямаме нужда. А на това *** му сложете черен печат и 10 години да не стъпва в БГ.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЗначи нищо не знаеш за Сорос.----най - обикновен махленски мошеник, с лопата да ги ринеш
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 27Значи нищо не знаеш за Сорос.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 24Гледай сега, не ми трябва да съм партиен или член на някакво дръжество за да плюя по тази изпаднала нация. Хайде цъкате ми минусчета да ви олекне на малките душички
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До rmтова не може да е вярно, руснаците не пият, и са изключително възпитани, останалото са соросоидски измами.------най-интересно е че сорос единствено в *** го броят за нещо, на запад си е безгласна буква...
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пиян руснак?!? НЕВЪЗМОЖНО!! ДОЛНИ ЛЪЖИ И ИНСИНУАЦИИ!!1!едно!
17
13
 
7
 
! Отговори
Внимание! преди 9 години
Младежкото ГЕРБ се е активизирало с пълна мощност! Разполагат с щаб от около 10 човека ,които активно плюят против Русия по различни интернет новинарски страници. Не се поддавайте на долнити слуги на запада! България обича Русия!
16
4
 
6
 
! Отговори
дo: 17 преди 9 години
ами да те са горди Болшевики , гордеят с това че са ни осиновили (освободили) така че си праят каквото си пожелаят в България
15
11
 
13
 
! Отговори
Румчо преди 9 години
Абе да ви е^а ***^ката на сичките тука русофоби тука!По морето е пълно с руснаци, повечето имоти вече са на руснаци и това е първият зулум на пиян руснак от години насам! Онзи ден пиян англичанин закла 18 годишно дете в София, а всяка вечер полицията събира като чували с картофи натръшканите и оваляни в сонствените си драйфня и го^вна англичани, германци, датчани, шведи и какви ли не още от новите ни "сънароодници"!Да ви се^рем у устата русофобска!

Спонсорирани публикации