Кличко: Кубрат Пулев се държа като юнак!

Вижте кадри от боксовия мач на титаните
Обновена: 16 ное 2014 12:18 | 16 ное 2014 07:48,
364

Снимка: БТА

След победата си с нокаут в петия рунд над Кубрат Пулев в мач за световните титли по бокс за професионалисти в тежка категория световният шампион на четири федерации Владимир Кличко похвали представянето на българина.

"Пулев е много добър боксьор, трябва да му се отдаде дължимото. Той беше не лош на дистанция, аз се стараех да стигна до него. Искам да похваля моя съперник. Той се държа като юнак", рече Кличко.

Още по темата
По думите му той се радва, че е успял бързо да го победи.

Също така той изрази радост, че отново е в Хамбург, където е направил своя дебют на ринга.

След мача Пулев пък благодари за огромната подкрепа, която са му оказали българите, които са присъствали в залата.

"Ние, българите сме велик народ и не се предаваме никога! Продължаваме напред. Това, че нямаше късмет, не означава, че се предаваме.", закани се българският боксьор.

Разгледайте снимки от боксовия мач в галерията.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Юнака Пульо ако се беше вдигнал да продължи боя сега щеше да е инвалид КЛИЧКО Е ВЕЛИК БОКСЬОР........пулев е *** занимаващ се с наркотици...
243
2
 
7
 
! Отговори
КОБРАТНАТА преди 9 години
Нашия Кубрат е Велик Номер 1 целия свят се обеди!!! Оня пичко имаше големия касмет овчарчето един случаен удар. Нашия отначало намалко даго претрепе. Оня удря нашия не пада накрая се ядоса почна да го удря с лакти да го души. Къде гледа садията продажен? На оня беше намазни с гипс бинтовете, така се реже гипс а оже и някакав метал да е имало как стават тия рани.И Кубрат пак се вдига садията не брой до 10 нашия можеше да се дигне ама садията продажен се оплаши и го спре.мафия продалжаваме напред
242
9
 
8
 
! Отговори
SMOKA преди 9 години
нашият стана като светофар в главътъ///тряя да почерпи кличко че малко го млати ако го беше ядосал шеще да е инвалид с разкривена муцуна с пяна
241
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Даяна 275Нищо че си само на 14. Не ходи в чалготеки където Пулев ходи. Щото на него и мутрите около него там им е силата.
240
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе един бе Тайсън и ви е* мамата, де се навъдихте украинци и чалгари?
239
4
 
6
 
! Отговори
Пулев преди 9 години
От този по - голям *** не съм виждал .Тръгнал да вика по ринговете като селски пъдар.
238
7
 
11
 
! Отговори
зрител преди 9 години
Пулев е поредната *** *** която излага българия за пари.Поведението му на ринга по нищо не се различва от това на една елементарна панаирджийска певачка.Итова ако е боксьор.Сега Андрея ще си остане мома.Пулев яде щамари от едно"момиченце"което го *** на ринга от шамари и показа на света какъв смешники е.За мен този отдавна е свършил като боксъор.Да отива пак да служи на мутрите,откъдето е дошъл.
237
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bravo kobra... Teq forumni tapiri ni6to ne razbirat ot box
236
2
 
4
 
! Отговори
каПУТко преди 9 години
За разлика от набедените за футболисти с треньор един нещастен чорбар
235
5
 
18
 
! Отговори
iha преди 9 години
уважаеми г-да ,това беше едно от изпълненията ,които най точно олицетворяват максимата -къде си тъгнал на сватба без ху. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
234
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пулев ни дължи извинение, за това, че отиде неподготвен на такъв бой.Кой *** му каза, че може да отрази най-убийственото ляво кроше и то от десняк като се пази с високо вдигната дясна ръка?Нали така не вижда първоначалния замах и в момента в който сваля ръката да види какво става крошето влиза като по учебник.Това се случи точно три пъти по един и същи начин.Да тренира и да го бие следващия път.Но да отидеш на такъв мач неподготвен най-елементарно, не е смелост а е безразсъдство.
233
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dobre nie negodnite shte sprem da pisheme da vi gledame i t.n. veliki gospodstva
232
25
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кубрат е постигнал много повече от 90% от българите и 100% от коментиращите в този форум.Къде сте вие, драги коментиращи, къде е Кубрат в професията си? Кубрат ще се развива, а вие ще чупите клавиатурата на комповете си, окрилени от несполуките на можещите.
231
33
 
21
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Кобрата е герой,рано или късно ще стане световен шампион!
230
6
 
15
 
! Отговори
Николай преди 9 години
Кубрат решил да отпразнува Рожденният си ден в италиански стил.Приятелите го питали:Е как мина имаше ли италианска кухня.Имаше -рекъл всичко спагети,паста,равиоли,спагети.А италианска музика имаше ли?То рекъл -имаше.Тото Кутуньо?-Да.Ерос Рамацоти?-Да.Адриано Челентано?-Да и той.Андреа Бучели?Той отговорил-Андрея буче,буче па после си я прибрах.
229
17
 
21
 
! Отговори
вст преди 9 години
дано след този лабут в близко бъдеще четем по малко за асеновградския ром за неговата силиконка и за босьорчета тръгнали да се прехранват като биячи
228
6
 
14
 
! Отговори
Емил преди 9 години
До 278: Значи викаш си заслужава да излезеш да се биеш с Кличко за 1,4 милиона долара.Хубавите новини са най-малко 3. Първо ще станеш милионаер, второ може и да останеш жив и ако е така ще можеш да си позволиш инвалиден стол от най-скъмите.мухаха
227
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЮНАК,ЮНАК , *** СТАНА МИКИ МАУС У ГЛЪВЪТЪ
226
3
 
1
 
! Отговори
Богоев преди 9 години
До ДаянаБраво момиче, точни и силни думи си написала, подкрепям те ! Да има повече като Крисия и теб в нашата държава !
225
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ф.С.ВНапротив.Ако Тайсън се бие с Кличко ще отнесе по-голям бой и от нашия фукльо.Времето на биячите като Тайсън мина безвъзвратно.Не случайно Тайсън беше в безисходица срещу Холифилт и започна да хапе.Добре, че имаше ръкавици, че от зор щеше да започне да драска като жена.И ако не знаеш освен, че Кличко е една глава над Тайсън и има много по-голям обхват то и ударът му е най-силния в историята на бокса.

Спонсорирани публикации