Едно селфи, а толкова много проблеми

Снимка на мис Израел и мис Ливан разбуни духовете в държавите
Обновена: 20 яну 2015 14:07 | 19 яну 2015 10:45,
42
Едно селфи, а толкова много проблеми
Снимка: Instagram

Ливанската претендентка за титлата Мис Вселена беше подложена на ожесточени критики, след като в интернет се появи нейно селфи с израелската й конкурентка за короната, пише Ню Йорк поуст.

Ливан и Израел технически са все още във война, въпреки че бойни действия не са се водили от 2006 г. насам. Затова ливанците са заплашени от затвор, ако се обадят на някого в Израел или пък пътуват до там.

„Още от първия ден от пристигането си за участие в конкурса Мис Вселена аз бях много внимателна да не бъда снимана с мис Израел, която пък се опита на няколко пъти да се снима с мен“, обяснява във Facebook ливанската красавица Сали Гредж.

Зеленооката красавица помоли феновете у дома за подкрепа въпреки снимката, която мис Израел Дорон Маталон публикува в страницата си във Facebook. В Ливан се чуват призиви Сали Гредж да се откаже от титлата си.

Това обаче не е новост за Ливан. През 1993 г. мис Ливан Гада ал-Тюрк беше принудена от властите да се откаже от титлата си, тъй като се появи снимка, на която тя е рамо до рамо с израелската претендентка за короната.

Правителството в Ливан обеща да започне разследване и ще реши тази седмица каква ще е съдбата на Сали Гредж. Самата красавица твърди, че точно това е искала израелската претендентка. По думите й искала да се снима с мис Словения и мис Япония, когато изведнъж се появила израелската красавица и се снимала с трите.

„Това не ме изненадва, а ме натъжава“, написа Дорон Маталон в профила си във Facebook. „Жалко, че не може да сложим край на враждебността дори за три седмици“, завършва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
1
 
! Отговори
17745 преди 9 години
До ТрактористВ Европа явно се зачита свободата на словото! Я да пробваме: Смърт и за юдеизма и за християнството!
27
0
 
8
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 9 години
Ако не я сакат у Ливан да дойде тук при мен на село ,никой нема да я наока!
26
8
 
7
 
! Отговори
Адолф преди 9 години
Ливанката е голяма симпатяга, а тая със зелените змийски очи си е изпуснала влака за Освиенцим.
25
2
 
12
 
! Отговори
Бригадир с каскет преди 9 години
За ливанката е проблем да се снима с еврейката и тактично избягва снимки с нея, без да я обижда.Еврейката знае, че това е проблем за ливанката и НАРОЧНО се набутва там, и после НАГЛО публикува снимката си във ФБ.Е, как да ги уважава човек евреите при такова отношение към околните?
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя русия орунгел какво прави на конкурс за красота?
23
2
 
1
 
! Отговори
senseipetz преди 9 години
ama ednite i drugite sa kato malki deca, samo deto dosta po opasni.. eto zatowa religata spord men po skoro triabwa da bude pogrebana.. wremenata kogato padne swetkawica blizo i se molim na gospod 4e ne ni e otnesul sa minalo.. israelcite polzwat stariat nomer, za da se widi dali o6te raboti, a livancite im se wruzwat na akula i prawiat to4no towa koeto se iska6e.. ama tolkowa pridwidlivo.. to4no kato malki deca, samo deto stradat i drugite okolo tjah..
22
0
 
1
 
! Отговори
Змей малинар преди 9 години
На деди меки круши :)
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пуу, че странни коментари... но и зле написана и объркваща статия. зеленооката убавица е израелката, а до нея ливанчето:) и двете стават за питоня:):):) но русия кон от словения... само от балканите избираме най-грозните:)
20
6
 
21
 
! Отговори
Тракторист преди 9 години
На времето Ливан беше християнска държава преди гражданската война 1975-1989. Сега е ислямска държава, населена с ***. Тъжно, но факт. Смърт за исляма!
19
12
 
11
 
! Отговори
толерантен преди 9 години
Тази най-вляво отсега прилича на кон с базедова болест. Тя ли е израелката?
18
7
 
2
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
Зеленооката вляво е ливанката, до нея - Япония, после - Словения и последната вдясно е израелката.
17
3
 
1
 
! Отговори
* преди 9 години
Мисис били по на 15 години
16
0
 
5
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
тая по-добре да не се прибира в Ливан
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре де, мис Ливан избягва на няколко пъти да се снима с мис Израел, която изглежда не може да разбере, че мис Ливан не иска да бъдат снимани заедно. Мис Израел, защо продължава да напъва в тоя случай, като се знае че това ще предизвика скандал ?
14
3
 
17
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
И какво от това, че се е снимала. *** работа. Мислех си, че ливанците са по-цивилизовани.
13
0
 
17
 
! Отговори
До 16 преди 9 години
Според мен освен, че баща и е българин, прадядо и по майчина линия също е българин. Дори дядото на баща й, си е бил приятел с прадядо й!!!
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зеленооката, най в ляво е израелката. Моля слепоците и глупаците да спрат да коментират! А Днес, ако не са в тяхната група да си оправят поредния бълвоч!
11
0
 
4
 
! Отговори
до: слепока проЗт преди 9 години
Ако имаше малко мозък в главата, нямаше да пишеш глупости и да вярваш на всяка дума на другите *** от Днес, а щеше да погледнеш и други източници и да разбереш коя красавица от къде е. Но дори и това да не можеш с ограничените си възможности, би трябвало да се усетиш, че тази, която прави селфито е израелката. В статията, която така прилежно цитираш го пише. Коя според теб прави селфито? Я да видим сега наистина ли си толкова глупав! :)))
10
1
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Хубавелки, жалко че побърканяците се опитват да си пренасят ненавистите във всички сфери. Аз съм абсолютно не религиозен, ама тия мисулманите даже и по-нормалните са чалнати.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бах тоя грим какво правии тук на снимките първите две са ... аууупри русата явно и грим не помагаа последната е японка, не тайландец

Спонсорирани публикации