Голямата щерка на Обама ще работи през лятото

Малия Обама става на 17 години днес
Обновена: 4 юли 2015 12:43 | 4 юли 2015 12:42, Веселина Йорданова
51
Голямата щерка на Обама ще работи през лятото
Дъщерите на Обама Малия и Саша. Снимка: архив, Ройтерс

Малия Обама, по-голямата дъщеря на Барак и Мишел Обама, която днес става на 17 години, отново работи като асистент на продукция. Тя е била видяна в нюйоркския район Бруклин на снимките на телевизионния сериал "Момичета" на HBO, съобщи TMZ.

Дъщерята на американския президент ще работи през лятната ваканция. Миналата година тя също бе асистент на продукция, този път на сериала "Extant" на Стивън Спилбърг с Хали Бери в главната роля. Научнофантастичният сериал се излъчва по Си Би Ес.

По-голямата дъщеря на президента Барак Обама не един път е признавала, че мечтае да работи в развлекателната индустрия и проявява подчертан интерес към филмите и телевизионните сериали.

След като приключи работата си за сериала "Extant", Малия каза, че този опит е бил едно от най-силните преживявания в живота й.

Създаден и с основното участие на 29-годишната актриса и режисьор Лена Дънам, почти автобиографичният сериал "Момичета" хвърля насмешлив поглед към преживяванията, унижения и малките триумфи на група двайсетина годишни момичета в Ню Йорк. Той се излъчва по НВO от 2012 година.

Сега се снима петият му сезон. Сериалът "Момичета" има две награди "Златен глобус", една "Еми", БАФТА, а също награди на Гилдията на режисьорите и на художниците-постановчици на САЩ. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: САЩМалия Обама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Барак Обама преди 8 години
До ОффффЕ, ти да не намекваш, че на българите не им е виновна Малия Обама за неудачите, а те сами са си виновни???Изключено!
26
1
 
2
 
! Отговори
без преди 8 години
Голем праз!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Робинята ИзаураКато ти гледам провописа, май твоят прадядо е бил самата тръстика...
24
1
 
3
 
! Отговори
Офффф преди 8 години
Чудя се как не можете и преди лягане да сте малко по-ведри и позитивни. Това вече е диагноза. Какво лошо има да се занимава с нещо момичето?!?! Тя не ви е виновна за неудачите. Баща и е президент на САЩ, а не на ЕТ Киро Инженеринг Ентъртеймънт Рикриейшън. Може да работи, може и да си бара мандарините. Избрала е първото - евала за което. Образовайте си децата и някой ден внуците ви също ще имат свободата да избират какво да правят, вместо да се чудят към кого да насочат комплексите си.
23
4
 
3
 
! Отговори
Робинята Изаура преди 8 години
Пра пра дядо и рязал трастика на плантъцията за да прецивява а тая си развява рокличката , няма ли кой да им напомни за Робите
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***, вие какво очаквахте да работи ?Може би да товари цимент на сточна гара ?
21
3
 
4
 
! Отговори
вон преди 8 години
Маленкая обезяна будет работает? Хаха Вряд ли..
20
3
 
7
 
! Отговори
Пъзел преди 8 години
НА ПЛАНТАЦИЯТА !!!
19
0
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
SEGA SAM SPOKOEN .CHE DEVOIKATA 6E SI OSIGURI DJOBNI .....6OTO SI VIKAM ..MALE KVO LI 6E RABOTI ...SIGURNO 6E I PLA6AT KATO NA NA6ITE STUDENTCHETA ?......DNES .BG ....BALGARSKIA NAROD IZOB6O NE MU PUKA DALI TAZI GLEZLA 6E RABOTI ILI NE !!!.....PI6ETE ZA BALGARSKITE DECA .....TARSETE POLOJITELNI *** ZA NA6ITE DECA .....NE SE NAGAZVAITE ,KATO NA VA6IA 6EF ....
18
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДА ВНИМАВА ДА НЕ СЕ СЕЦНЕ В КРЪСТА ОТ ТАЯ РАБОТА.А ПАРИТЕ КОИТО ИСКАРА ДА ГИ ДАДЕ НА МАЙКА СИ И НА БАЩА СИ ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБ!!!
17
3
 
13
 
! Отговори
:-) преди 8 години
Направо ще се утрепе от работа. Как не ги е жал тези нейни родители? Какви сърца имат тия хора......?
16
5
 
11
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
"помислих, че ще продава хот-дог на тротоара, пък то"еми държи стативите на снимките - пак същото...Не като дъщерите на Путин - управляват милиони съдби и милиарди пари още преди да се научат да си вързват обувките и се крият като плъхове от "любовта" на народа...
15
8
 
14
 
! Отговори
ЛУД преди 8 години
МНОГО ЩЕ И ХОДИ ПОЗИЦИЯТА "ТЕЛЯК" В ГРАДСКАТА БАНЯ !
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вервайте!
13
2
 
14
 
! Отговори
баи Ганю преди 8 години
Еиии,горкото дете направо да го оплаче човек.Тоя Обама си е един черен експлоататор.Пак няма да мога да дремна цяла нощ от тези кахъри по това момиче.
12
1
 
16
 
! Отговори
Гост преди 8 години
Като прочетох заглавието, помислих, че ще продава хот-дог на тротоара, пък то каква била работата...
11
1
 
18
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Ей това е новина. Ей това наистина много ме интересуваше и благодарение на днесБг вече съм в час на най-важните събития. След тази новина много хора вече няма да местят...
10
4
 
17
 
! Отговори
ъц преди 8 години
Бреййй, я си представете за момент - президентската охрана ще пази щерката на Обама да "работи", докато работодателя й върши нейната работа вместо нея.Рекламна кампания за ***!!!!!!!!!!-)))))))))))
9
1
 
19
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Мммм, знаете ли още колко 17-тодишни по света работят през лятото??? Голяма новина, няма що. Предполагам че дори в САЩ не се отразява като нещо невиждано. Ама тук е невиждано защото отроците на нашите властимащи не правят така, те получават всичко наготово, включително дипломите си за образование и шофьорските книжки!!!
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, че ни казахте иначе няма да спя!

Спонсорирани публикации