Варненка стана Мис с красота и любов към фолклора

Марина Димитрова спечели конкурс в Слънчев бряг
6
Варненка стана Мис с красота и любов към фолклора
Снимка: Хайлайф

Варненката Марина Димитрова, на 19 години, впечатли журито на конкурса Miss Avenue Deluxe 2015 и се окичи с корона и първо място в надпреварата. Освен с красота и чар, тя допадна на оценяващите с любовта си към народните танци и желанието й да ги популяризира сред младите хора.

Красиви момичета от Черноморието се конкурираха в трите тура на първия летен конкурс за женска хубост, като дефилираха по бански и вечерни тоалети в пианобар в Слънчев бряг.
 
Освен престижните призове, победителките получиха и луксозни комплекти от водещата компания за козметика, сребърни бижута и уикенди за двама в курорта, и много награди от спонсорите.
 
Подгласнички на победителката станаха Моника Драгнева и Персиана Игнатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
do 3 преди 8 години
ти щото си такъв красавец -1,90 м,рус ,със сини очи , млад, умен ,образован, със стегнато секси тяло ,богат -абе въобще как си въобразява някяо жена че с и за изпускане ,такъв УУУбавец кат отеб ,всички се нареждат и чакат ред да ги минеш ....
3
5
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
колкото е по-хубава толкова по-голяма пръчка в леглото !ама ако искате да се красите с хубава жена до вас си .... става... аз затова гледам пред кои бар има паркирани повече метли, влизам и почвам да ги къртим наред
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момичето си е много хубаво, съвсем заслужено е спечелила.
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на КОЙ е щерка казвате????

Спонсорирани публикации