Танцьорка, брокер и учителка влизат в Big Brother

Вижте профилите на 14-те участници, ще има и гей
30 юли 2015 15:25, Александър Попов
28
Танцьорка, брокер и учителка влизат в Big Brother
Снимка: Big Brother

14 неизвестни за широката общественост българи ще прекрачат в средата на август къщата на Big Brother. Шоуто се завръща в оригиналния си формат след седем години, като на зрителите няма да им се налага да гледат ВИП-ове и звезди с всичките условности у нас.

Най-младият участник е току-що навършил пълнолетие по американските стандарти и е на 21 години, а най-възрастната дама, която ще обитава къщата, е на 48 години.

13 от 14-те участници са активно работещи към момента на влизането си в Къщата, един е безработен. Професиите им са повече от интересни. Двама от тях са с годишни доходи в шестцифрени суми.

Сред съквартираните има фризьор, който да се грижи за прическите им, фитнес-инструктор, който да поддържа физическия тонус, барман-миксолог, който да приготвя питиетата, брокер от Уолстрийт, който да управлява  финансите, адвокатка, която да решава конфликтите, учителка, която да разяснява трудните задачи и професионална танцьорка, която да ги забавлява.

Ще се следи и за толерантността в къщата, тъй като сред участниците има последователи на православната църква, източни религии, както и атеисти, хора с различна сексуална ориентация и представители на различни етноси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Big Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е ЕДИНИЯТ С ШЕСТЦИФРЕН ДОХОД -ДА ВИ КАЖА ГОСПОЖА МУТРЕНСКА ДАРИНА ПАВЛОВА. УЖ ГОЛЯМ ДОХОД А ПЪК ВЛИЗА ТАМ ЗА ХОНОРАР. ДО ТАМ ЛИ Е СТИГНАЛА. ИЛИ ЩЕ СЕ ПРАВИ НА УМНИЦА И ГОСПОЖА ОТ ВИСШАТА КЛАСА. ЗНАЕМ Я. НЕ Е НЕОБХОДИМО И НЯМА ДА ГЛЕДАМ.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ССАбсолютно подкрепям мнението на номер 17.
13
2
 
18
 
! Отговори
СС преди 8 години
"Ще има и гей" - все едно ще има и говорещ лъв с 2 глави...тц тц тц и после кой всява нетолерантност в хората-тъпата ни преса и т.нар. журналисти с тесногръдите си представи!
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АКО ИСКАТЕ ШОУ ТО ВКАРАЙТЕ ВЪТРЕ ДЕПУТАТИ .И БЕЗ ТОВА СИ СИДЯТ В ПАРЛАМЕНТА БАРЕМ ДА НЕ ИМ ПЛАЩА ДЪРЖАВАТА
11
1
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Те взеха да поизчезват предишните ''герои'' и сега порция нови търсещи слава ***,хайде всички на сеира.
10
1
 
13
 
! Отговори
POWER преди 8 години
Хубаво, търсят сеир, скандал, интриги ...това се гледа.Но от кого? От хора, чиито ценности в отношенията с хората липдват.Някои гледат, за да се успокоят, че не само те са такива (припознавайки себе си в някой/и от участниците ),други гледат, за да попият някой коварен номер, който са пропуснали да приложат наскоро спрямо някого.Клюката,интригата,намесата в чуждия живот,желание за знание на всеки детайл от живота на някого-това е водещо в повечето зрители.А вместо това да се вгледат в себе си.
9
3
 
7
 
! Отговори
SS преди 8 години
Бива само *** и гейове да вкарат ,да се млатят яко ,с опция на всеки зрител да влезе да го опънат.
8
3
 
3
 
! Отговори
nqkoi преди 8 години
zoopark-kakvto e i planetata zemq. Gledat ni seria i se smeqt
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този път ще вкарат почти само млади хора ми се струва и може предаването да е доста интересно ;).
6
1
 
9
 
! Отговори
КуРти преди 8 години
До DiscoveryТи да не си от PR отдела на тоалетната, че така разпалено ни ги промотираш? Участниците си ги разглеждай ти, мен някакви *** търсещи популярност с цената да се излагат пред цяла държава не са ми интересни. Сеира по цял свят е интересен на първичните и прости хорица, които имат някакво подобие на собствен живот, а нямат такъв по изброените причини. Това, че ти си такъв, не означава че всички са така и слава богу.
5
2
 
27
 
! Отговори
линукс преди 8 години
Дреме ми на шлифера кой влиза в тая тъпотия...Сега ще почнат едни платени статии отново да ни информират кой пръднал, кой се наакал, на коя й спрял цикъла, кой на кого е духала--все неща, които очакваме с трепет и вълнение да научим...
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
e то гейове е имало във всички епизоди
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново започва тъпотията, с познатите стари кадри за водещи и коментиращи! Отново ще зарибят малолетните да пущат SMS и пак същите личности ще си напълнят джобчетата ! УЖАС !!!
2
3
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
И какви излизат ?
1
2
 
32
 
! Отговори
КуРти преди 8 години
Местя, мощно при това, живо се вълнувах кой ще участва в N-тия епизод на тази WC порнография.

Спонсорирани публикации